Za mě hrůza a děs! Z Nation bylo aspoň trochu zábavné. Tady není vůbec nic.
Shledla jsem to za odpoledne - Některé díly mají 20 minut, některé 40. S 60 % souhlasím, takhle jsem to ohodnotila také.
Čekala jsem obrovský boom, dle toho, jak o Black Summer mluvili v Z-Nation, ale vlastně se tam vesměs nic pořádného nedělo :(
První díl byl asi nejzajímavější bych řekla.
Mam tomu rozumiet tak, ze ide o nejaky spin-off Z Nation? Ten som prestal sledovať po prvej sérii. O tohto som cakal aspon solidnu zombikaren ale pokial ide o spin-off Z Nation tak to ani pozerat nebudem.
Ja si nemuzu pomoct a porad vidim Jaime jako Lemon. Nejde to se zombikama moc dohromady, ale je to sranda.
Arkantos napsal(a):
Mam tomu rozumiet tak, ze ide o nejaky spin-off Z Nation? Ten som prestal sledovať po prvej sérii. O tohto som cakal aspon solidnu zombikaren ale pokial ide o spin-off Z Nation tak to ani pozerat nebudem.
Jedná se o spin-off. Je škoda, že jsi nepokračoval, 2. a 3. série byli nejlepší.
Arkantos napsal(a):
Hodně nepovedený spin-off