to už zase? jak to může vždycky tak rychle utéct? :D
To jsem zvědavá na ten crossover, každopádně toho momentálně moc rozkoukaného nemám, tak uvidíme jak se budu chytat. Každopádně děkuji :D
Dekuju! Vzdycky se na tyhle spoilerove hadanky strasne tesim!
A samozrejme jsem si hned vlastni vinou naletela, nebot jsem posledni Supernatural jeste nevidela. Ale coz, mne to zase az tak nevadi, o to vic se tesim.
Navic me pobavilo, ze u Smrti a Moznych smrti se skvi cislovka 1 (ktera navic uz je u Smrti vyplnena). Jsem zvedava na jakem cislu se to nakonec zastavi.
Kam ta sezóna vždycky tak rychle uteče? No už se těším jak se nám to zaplní :-D
26.4.: 1× rozvod
Škoda že se GoT nepočítá by se to hned hezky zaplnilo
26. dubna: 1× shledání, 1× rozchod, 1× opouští město
28. dubna: 1× shledání, 2× smrt, 2× velký návrat, 1× změna práce
29. dubna: 1× polibek, 1× smrt, 1× opouští město, 1× velký návrat, 1× změna práce
30. dubna: 1× polibek, 1× smrt, 1× návrat,
1. května: 1× shledání, 2× opouští město, 1× návrat, 1× změna práce
2. května: 1× miluji tě, 1× těhotenství, 1× smrt, 1× velký návrat, 1× žádost o ruku
3. května: 1× se×, 1× rozchod, 1× opouští město, 1× velký návrat, 1× změna práce
5. května: 2× smrt, 3× velký návrat
6. května: 1× se×, 1× znovushledání, 1× smrt, 2× možná smrt, 2× velký návrat, 1× změna práce
+ doplněny nějaké starší věci v kategoriích První se×/líbání a Smrt
7. května: 1× polibek, 1× smrt, 1× opouští město
8. května: 1× porod, 2× svatba, 1× znovushledání, 2× smrt, 3× rozchod, 3× možná smrt, 4× opouští město, 2× velký návrat
9. května: 1× vyznání lásky, 1× svatba, 1× smrt, 2× rozchod, 2× opouští město, 1× velký návrat, 3× změna práce
+ odhalen velký crossover
10. května: 1× smrt, 1× rozchod, 1× velký návrat, 1× změna práce, 1× skok v čase
Omlouvám se za dlouhou dobu bez aktualizací, nechtěla jsem si vyspoilerovat Big Bang, takže jsem čekala, až dokoukám :)
12. května: 3× smrt, 1× velký návrat
13. května: 1× porod, 1× těhotenství, 1× svatba, 1× romantické znovushledání, 1× smrt, 2× opouští město, 2× velký návrat, 4× změna práce, 1× skok v čase
14. května: 1× porod, 3× se×/polibek/vyznání, 1× romantické znovushledání, 1× smrt, 1× rozchod, 3× možná smrt, 3× opouští město, 4× velký návrat, 4× změna práce, 1× zásnuby
15. května: 4× romantické znovushledání, 2× smrt, 1× možná smrt, 2× velký návrat, 1× žádost o ruku
16. května: 1× porod, 4× se×/polibek/vyznání, 2× těhotenství, 1× opouští město, 6× velký návrat, 8× změna práce, 1× žádost o ruku, 1× skok v čase
17. května: 1× se×, 1× ronamtické znovushledání, 1× smrt, 1× možná smrt, 2× velký návrat, 1× změna práce
19. května: 2× polibek/vyznání, 1× romantické znovushledání, 3× smrt, 1× možná smrt, 1× opouští město, 3× velký návrat, 1× změna práce
20. května: 1× polibek, 1× smrt, 1× opouští město, 2× velký návrat
21. května: 4× velký návrat, 1× zásnuby
Poslední aktualizace článku :)
22. května: 2× se×/vyznání, 2× svatba, 5× romantické znovushledání, 3× smrt, 2× rozchod, 13× možná smrt, 2× opouští město, 3× změna práce, 2× zásnuby
Panebože.. Už zase!!! Tak snad tentokrát v tom Chicago Fire nechají opravdu někoho zhebnout! A ne že z toho zas nic nebude (jako ostatně už tolikrát).
Letos mi to prijde cele nejake slabe.
Na to, že jsem b99 dokoukávala nedávno, tak nemám nejmenší tušení, kdo je sakra Kelly.
EDIT: Jo ten! Díky, google.