Blindspot už má na kahánku dlouho, ale Santa Clarita mrzí. Fakt mě zajímá, jak by posunuli ten cliffhanger.
Vydrželo někdy něco nas TBS do čtvrté série nebo dál? :)Ti už zrušili tolik dobrých komedií :(
To snad nee...
No mohli Wrecked prodloužit aspoň pro závěrečnou sérii...kde by je konečně zachránili...
Santa Clarita? Dělaj si prdel? MÁ TO SKVĚLÉ HODNOCENÍ I SLEDOVANOST, CO MAJÍ SAKRA ZA PROBLÉM!!!?!
Mishamigos napsal(a):
Santa Clarita? Dělaj si prdel? MÁ TO SKVĚLÉ HODNOCENÍ I SLEDOVANOST, CO MAJÍ SAKRA ZA PROBLÉM!!!?!
Screenrant tvrdí něco o tom, že by se jim finančně 4. série sice vyplatila, ale je pro ně cost effective ty peníze narvat do něčeho novýho. Obzvlášť s tím, jak roste konkurence.
jukab napsal(a):
Vydrželo někdy něco nas TBS do čtvrté série nebo dál? :)Ti už zrušili tolik dobrých komedií :(
So seriálmi, čo sa začali vysielať od pilotnej epizódy na TBS neviem, ale potom, čo FOX zrušila seriál American Dad!, sa ho chopila TBS a od 11.série beží tu. Aktuálne sa začalo s vysielaním 15.série. Čiže už na TBS beží svoju 5.sezónu. A určite pobeží aj ďalší rok, keďže je objednaná aj séria číslo 16.
Kolombo napsal(a):
ale Santa Clarita mrzí. Fakt mě zajímá, jak by posunuli ten cliffhanger.
Keďže som finále 2.série videl už dávnejšie, mám pocit, že vtedy to malo celkom uspokojivý záver. Možno sa mýlim, bolo to už dávno :)
Ten cliffhanger na konci 3.série je taký, že ma to riadne naštve, ak si túto sériu pustím?
carolos napsal(a):
Keďže som finále 2.série videl už dávnejšie, mám pocit, že vtedy to malo celkom uspokojivý záver. Možno sa mýlim, bolo to už dávno :)
Ten cliffhanger na konci 3.série je taký, že ma to riadne naštve, ak si túto sériu pustím?
Naštve... Mě ta série bavila z těch 3 asi nejvíc. Jestli bych měl porovnat cliffhanger versus nevidět, tak za mě je lepší to vidět a u cliffhangeru pokrčit rameny. Už jsme viděli v historii horší konce cliffhangerem :)
Kolombo napsal(a):
Naštve... Mě ta série bavila z těch 3 asi nejvíc. Jestli bych měl porovnat cliffhanger versus nevidět, tak za mě je lepší to vidět a u cliffhangeru pokrčit rameny. Už jsme viděli v historii horší konce cliffhangerem :)
Zrovna na Joela jako nemrtvého jsem čekala a dost by mě bavilo, jak by se s tím vypořádal. DAMN IT!
nevim co si slibujou od te mesicni pauzy. I kdyby to byl takovej propadak co se sledovanosti tyce, tak asi tezko za ten mesic natoci treba bonusovej dil s adekvatnim koncem. Pritom prvni dve serie byly podle me OK. Treti byl propadak, zreciklovali pocatecni namet a uz to proste nefungovalo. Horko tezko jsem to dodival, ctvrtou radu zacal sledovat az uz byl venku 15 dil a jako jo, u me to zas zaclo fungovat a ted tohle. Za me skoda jestli to utnou bez finale, ale skoncili uz aji lepsi serialy predcasne.