Pořád pár lidí poznávám! :)
Doufám, že jste di to pořádně užili, a příště se snad přidám.
Děkuji za super sraz strávený ve společnosti známých tváří a i úplně nových seriálomaniaků :)
S úsměvem vzpomínám na svůj první SZcon a výkon v bowlingu, byla jsem suverénně poslední :D
Už teď se těším na příště!
Taky díky za super sraz a těším se zase na další :)
Byl to můj druhý SZCon a opět nezklamal. Seriálovou atmosféru navodila již cesta na místo - v okolí místa konání by se mohly točit exteriery postapo seriálu se zcela minimálními úpravami, osoby, které se tam v noci pohybovaly, by věrohodně a levně nahradily kompars :-)
Uvnitř to ale bylo 100x lepší než v Celnici.
Jsem moc rád, že jsem se potkal s pár známými a poznal další serialomanikaky. Díky všem.
Pokud jste si nevšimli na boardu, tak DALŠÍ FOTOGRAFIE JSOU TADY. Věnujte pozornost různému stylu odhozu koulí a rozdílných výrazů soustředění jednotlivých hráčů :-)
Bylo to super díky všem , moc jsem si to užila
Bylo to super a tričko je fakt parádní <3
Zrovínka jsem si četla článek, když mi přišla trička a moc mě potěšila v mé rekonvalescenci. Musím říct, že kvalita materiálu je super, o vzhledu ani nemluvě. Díky :-D.
Na srazy se bohužel nedostanu, ale vždycky si o nich ráda počtu, k tomu foto, bezva.
Fešáci :D
chtěl jsem přijít,ale v době oznámení už jsem si nemohl zařídit volno, snad přště