Diskuze k článku Oběti Hry o trůny (5. část)
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 5. 2019 / 12:54:43 (před 5 roky)
off

Máš štěstí, že jsem to už viděl, jinak mně ty spoiler-fotky na domovské stránce serou a přijdou silně nekolegiální vůči ostatním, kteří to ještě neviděli. A to jsem to napsal co nejslušněji jsem mohl.

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 5. 2019 / 12:56:21
24ron24
Autor článku | Cool level: 57 | admirál William Adama
17. 5. 2019 / 16:54:31 (před 5 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Máš štěstí, že jsem to už viděl, jinak mně ty spoiler-fotky na domovské stránce serou a přijdou silně nekolegiální vůči ostatním, kteří to ještě neviděli. A to jsem to napsal co nejslušněji jsem mohl.

No to je možné, že ťa serou :D Tým pádom ťa určite serou aj fotky k memoriam článkom, tiež tam máš rovnako vysoko spoilerové fotky a tam si sa nesťažoval pokiaľ viem teda :D
Ale tak ano beriem to, sú spoilerové to je jasné, ale poviem to rovno, absolútne každý, kto teda nežije v jaskyni vie o všetkých úmrtiach. To je tak známy seriál, že je vždy net zaplavený spoilermi o veľkých úmrtiach. Ja som dal maraton seriálu teraz v únoru dobre vieš, písali sme si. A vedel som o každom jednom úmrtí, teda takom veľkom určite, lebo to sa proste nedalo nevšimnúť skrátka :P Takže záverom ano priznávam, že sú to spoilery samozrejme, ale podľa mňa to 95% ľudí aj tak vie :DD A zvyšný tie postavy ani nepoznajú si myslím :P

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 2x | Naposledy: 17. 5. 2019 / 16:56:04
Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 5. 2019 / 22:21:53 (před 5 roky)
off

Je jasné že nikdo nevydrží v GoT dlouho, jenom jsem tenkrát čekala, že Ser Barristan Selmy vydrží déle. Asi se podívám znovu na čtvrtou řadu.

Rašík