Tak jsem viděla první dva díly a opravdu zvláštní. Ale dokoukám to celý.
dokoukala jsem nedávno celý a musím říct že jsem nadšená. teda né z té délky. :D první jsem si říkala že nejspíš nic pro mě, ale hlavně asi díky hlavním postavám jsem si seriál ihned oblíbila. nevím jak a kdy netflix oznamuje obnovování svých seriálů, ale doufám, že se zde dočkáme další řady :)
Taky doufám v další řadu. Fakt povedený kousek. Ale ta stopáž... :/
Dokoukáno. První série mě bavila, druhá už méně, ale koukat se na to dalo, hlavně dost i díky tomu, jak rychle ty 14minutové díly odsýpaly. Seriál končí docela otevřeně, je to škoda, ale nedivím se, že to Netflix zaříznul. Druhá řada asi neměla tolik diváků a nadšených reakcí.
Závěr:
Otevřený. Pete se dozví, že po maturitní noci s ním Tiff otěhotněla a šla na potrat. Je naštvaný a udělá ze své frustrace komediální stand-up výstup, který ohromí hledače talentů. Tiff je na něj ale naštvaná, protože zesměšnil celou její profesi. Mira končí s praxí a dominy si musí hledat nové místo pro své klienty. Spojí síly dohromady a najdou perfektní nové prostory. Tiff se rozhodne nepokračovat ve škole, chce se profesi dominy věnovat naplno. Dougovi vyzná lásku. Pete má šanci vystoupit v Late Show. Chce od Tiff svolení k použití dominátorského vystoupení, ale ta mu ho nedá a oba se bez usmíření rozejdou. Pete jí vrátí obojek jako gesto, že už s ní nechce být svázaný a podřízený.