Diskuze k článku Nálož nových seriálů pro CBS, Fox a NBC
Lucka Lucinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 5. 2019 / 13:05:07 (před 5 roky)
off

Mám ráda seriály všeho druhu, což nabídka určitě splňuje. Rozhodně se na piloty mrknu :)

Lucka
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
10. 5. 2019 / 17:02:25 (před 5 roky)
off

Zoey's Extraordinary Playlist zní jako variace na God Friended Me, takže pokud to bude dobře udělaný, tak proč ne, zkrátka oddechovka.

Evil vypadá jako ptákovina už "na papíře", ale třeba překvapí.

Spin-off FBI s Colem v hlavní roli? Oh, yes! :D

Z právnických seriálů jsem už nějak vyrostla, takže All Rise mě asi mine.

Z komedií CBS mě neláká ani jediná.

Deputy možná nebude špatný, ale pokud mi ABC neprodlouží Rookieho, tak asi nebudu mít na jiné policejní drama náladu.

S neXt to mám podobně jako s právnickými seriály - nějak nyní nemám náladu na roboty. Ale třeba se to do začátku sezony změní.

Tom Payne, Michael Sheen a sériové vraždy? Prodigal Son asi půjde do watchlistu.

Obecně jsem skeptická vůči americkým předělávkám čehokoli, takže adaptace Sisters za mě asi ne.

A ani nové foxovské komedie mi nic neříkají.

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
10. 5. 2019 / 17:24:28 (před 5 roky)
on

Tak fajn Spin-off FBI to beru navíc to obsazení super. Jinak opět nic takže z toho všeho od všech stanic vybrán jeden serial

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 5. 2019 / 19:45:29 (před 5 roky)
off

Tak buď už začínám být na většinu seriálu "starý" nebo jsou snad všechny nově objednané seriály strašné ptákoviny? Doufám, že v tomto pocitu nejsem sám!

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 5. 2019 / 19:45:47
jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
10. 5. 2019 / 19:56:28 (před 5 roky)
off
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 5. 2019 / 20:23:20 (před 5 roky)
off

Jsem to jen já, nebo se ještě nekomu u představení NeXt vybavil Joe aka Mac a C.H.E.E.S.E. z Přátel? :D
Ne vážně, už teď si vsadím, že to nezvládne ani půlku sezóny.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
10. 5. 2019 / 20:28:48 (před 5 roky)
on
Micuda98 napsal(a):

Tak buď už začínám být na většinu seriálu "starý" nebo jsou snad všechny nově objednané seriály strašné ptákoviny? Doufám, že v tomto pocitu nejsem sám!

Mám to stejně

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 5. 2019 / 20:40:05 (před 5 roky)
on

Tak to já pořád nic :D Podle popisu se mi náhodou dost dramat líbí. Komedie jsou tragédie jako vždy, tak třeba příjemně překvapí při sledování pilotu. Ale u dramat se mi líbí Zoey alias nový Eli Stone, ta umělá inteligence, syn sériového vraha, nová verze Justified... všechno by to mohlo být fajn, uvidíme :)

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 5. 2019 / 21:00:13 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to já pořád nic :D Podle popisu se mi náhodou dost dramat líbí. Komedie jsou tragédie jako vždy, tak třeba příjemně překvapí při sledování pilotu. Ale u dramat se mi líbí Zoey alias nový Eli Stone, ta umělá inteligence, syn sériového vraha, nová verze Justified... všechno by to mohlo být fajn, uvidíme :)

Tak všechno nezní úplně odpadovitě, ale bez traileru se na nic z toho pravděpodobně nepodívám.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
10. 5. 2019 / 21:21:00 (před 5 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Tak všechno nezní úplně odpadovitě, ale bez traileru se na nic z toho pravděpodobně nepodívám.

Jasně, nejdřív se to "pročistí" po trailerech, potom po Lupách a uvidíme, jestli do těch watchlistů vůbec něco zbyde. :D I když se odvažuju říct, že u seriálů typu FBI je už teď jasný, co od toho čekat.

Bohužel mám dojem, že i trailery jsou poslední dobou nějaký zrádný. Pomalu začíná platit, že čím "vyšperkovanější" trailer, tím horší výsledek a naopak. :D

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 5. 2019 / 22:09:14 (před 5 roky)
off

Mně se docela líbí Evil a ta australská adaptace. Možná ještě ten animák a Zoey má potenciál.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 5. 2019 / 10:51:59 (před 5 roky)
off

Zoey's Extraor­dinary Playlist .. este nech to daju ako hudobne vlozky a bude to uplny odpad ..ale nechapem co by bolo skvele na hudobnom smogu ..clovek potrebuje aj ticho takze pocut hudbu vsade okolo a stale by bolo pekne na prd a behom tyzdna by skoncila na psychiatrii. Alebo to spravia ze pocuje iba nejaku konkretnu osobu a v tom rpipade niekde urobili soudruzi z NDR chybu .. a nedava to zmysel.

Evil .. tesar? ako viem ze maju vieru v boha aj v ustave ale vazne?

FBI: Most Wanted ... nesledujem ani FBI takze ide to mimo mna ..mozno ale dam sancu

All Rise...pravnicke drama o tom ako su vsetci neskorumpovany a snazia sa urobit vsetko .. ale no tak ... (chce se mi blejt velebnosti)

Bob Hearts Abishola - zamiluje do sestricky .. a hura je cierna .. z  Nigerie ..

Broke .. rad sa pozriem na Abby ale moc sanci na predlzenie tomu nedavam a sledovanie uz vobec nie ..

Carol's Second Act.. stara jezibaba co sikanovala deti cely zivot si chce splnit sen a trapit ludi pokial udrzi kriedu a moc .. vlastne s ucitelstvom skoncila takze kriedu a moc neudrzi ale mozno este skalpel ano ..

zda sa mi ze popis The Unicorn som cital asi pred rokom(pol rokom?) prave to ze vdovec a velmi ziadany na randenie ..

Deputy .. wester a krimy v modernom ponati ... Wynonna Earp co ma gule.

neXt .. mozno ked to bude davat zmysel ale podla popisu ..vlastne uz ani ten nezvladli ...

Prodigal Son ..by mohlo byt fajn krimy .. a na Halston sa vzdy rad pozriem.

Nepojmenované drama od Annie Weisman a Jasona Katimse
ako komedia by to mohlo fungovat ale ako Orphan Black to asi nebude.

Outmatched ..ak tam nebude prilis umeleho smiechu tak mozno pozriem pilot a uvidim.

The Great North ..z rybarskej lode do okuzlujuceho obchodaku ..ehm ...