A zrovna u PLL by mi konec nevadil. Poslední epizody za moc nestojí. Konkrétně ta poslední byla přímo katastrofa.
Tak neviem, či sa mám z PLL tešiť. Síce ten seriál patrí medzi moje najlepšie, ale ak si predstavím, že druhú polovicu tretej série a štvrtú sériu ešte stále nebude odhalené pravé A a abudeme sa točiť okolo toho istého, naozaj ma to prestane baviť.
Nikuska181 napsal(a):
Tak neviem, či sa mám z PLL tešiť. Síce ten seriál patrí medzi moje najlepšie, ale ak si predstavím, že druhú polovicu tretej série a štvrtú sériu ešte stále nebude odhalené pravé A a abudeme sa točiť okolo toho istého, naozaj ma to prestane baviť.
Přesně! Kdyby byly aspoň o kousek blíže k odhalení A, ale já mám pořád pocit, že neví o nic víc než v první sérii...
No, tu poslední sérii bych jako katastrofu nenazval, ale je fakt, že ten seriál měl skončit tak u druhé. Už delší dobu bych řek, že scénaristi nemají divákům jaksi co nabídnout.
Hrozí, že to dopadne jako pár jiných seriálů u kterých nevím jak vlastně dopadli, protože sem je vzdal po nějaké 4-5 sérii, neb už to byla moc nuda.
Kdyby vymysleli nového "nepřítele", tak by to nějakou sérii sneslo..
Nikuska181 napsal(a):
Přesně tak. Chtělo by to nějakou novou zápletku. Třeba novou postavu ve městě, nějakou novou lhářku, která nakonec převezme iniciativu a nakonec bude ona vydírat A., nebo A. se odhalí a vrah je bude mučit všechny... Je taková škála možností, tak doufám, že to neposerou.
Ajaj, tak to se 'A' asi jen tak nepřiblížíme...no, snad tomu trochu zvednou úroveň.
Maarti napsal(a):
Ajaj, tak to se 'A' asi jen tak nepřiblížíme...no, snad tomu trochu zvednou úroveň.
Já popravdě doufám, že natočí poslední sérii a konečně to ukončí. Seriál mám ráda, tak právě proto se nechci dostat do stádia, že na to budu koukat jen kvůli tomu, že chci vědět kdo je "A"...
Dahllia napsal(a):
Já popravdě doufám, že natočí poslední sérii a konečně to ukončí. Seriál mám ráda, tak právě proto se nechci dostat do stádia, že na to budu koukat jen kvůli tomu, že chci vědět kdo je "A"...
Nebo ať třeba vymyslí novou zápletku, hlavně aby se čtyři série netočily jenom kolem "A", i když ono to tak asi stejně dopadne...