Super správa...
Oh boy a ja som pri prvých troch častiach zaspávala a po tuším 8mej som to vzdala :D
phoboska napsal(a):
Oh boy a ja som pri prvých troch častiach zaspávala a po tuším 8mej som to vzdala :D
Já jsem to napoprvé taky "nedala", ale když to teď nasadili na ČT Art s titulky, dala jsem tomu ještě jednu šanci a už mě mají pěkně zaháčkovanou. :D Myslím, že na tento seriál musí být člověk zrovna v tom správném rozpoložení, jinak ho mine. :)
Tempy napsal(a):
Já jsem to napoprvé taky "nedala", ale když to teď nasadili na ČT Art s titulky, dala jsem tomu ještě jednu šanci a už mě mají pěkně zaháčkovanou. :D Myslím, že na tento seriál musí být člověk zrovna v tom správném rozpoložení, jinak ho mine. :)
Mňa veľmi tieto rodinne drámy neberú, takže aj tam je pes zakopaný a úprimne ani neplánujem sa do toho znova púšťať :)
phoboska napsal(a):
Já jsem také nedokoukala ani první sérii. Mě to tedy i bavilo, ale díly jsou na mě moc dlouhé, chce to sledovat a ne to mít jako kulisu a na to prost nějak není čas. Nevím, jestli se k tomu ještě dostanu. A čím víc sérií bude, tím spíš už se k tomu nevrátím.
Momentální série mě moc nebaví, předchozí jsem milovala. Trochu se bojím, co tam vymyslí...