Diskuze k článku Vzpomínáme: The Big Bang Theory (2007-2019)
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
17. 5. 2019 / 12:18:57 (před 5 roky)
on

Asi jsem divná, ale tohle šlo úplně mimo mě. Loni jsem díky výzvě dala první díl a další už jsem neviděla

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
17. 5. 2019 / 12:39:22 (před 5 roky)
off

Letos to bude obzvlášť silý masakr. Skončí GOT, TBBT, iZombie, Preacher a možná Grand Tour.

ČSFD.cz je odpad
The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 5. 2019 / 13:31:40 (před 5 roky)
off

Tak, a je koniec. Seriál mi bude chýbať, ale tak no, čo už. Trochu som sa bál, či finále zvládnu, ale bolo to skvelé a dôstojné ukončenie, presne také ako si tento seriál zaslúžil.

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
17. 5. 2019 / 13:38:25 (před 5 roky)
off

Viděla jsem jen do osmé série, pak už mě to nebavilo, ale když je to ukončené, tak se na to asi vrhnu.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
17. 5. 2019 / 14:39:04 (před 5 roky)
off

neuveriteľné, že som to začala pozerať, keď som mala 14 :D odpadnem :), ale všetko raz musí skončiť a som rada, že som pri tom mohla vyrásť :)

Bee Doo, Bee Doo
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
17. 5. 2019 / 16:09:40 (před 5 roky)
off

Velká škoda :( Snad vznikne aspoň ještě nějáký ten spin-off :)

Aneyka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 5. 2019 / 17:34:29 (před 5 roky)
off

Konec velké éry. Neskutečný když mi dojde, kolik let jsem seriál sledovala :D bude mi chybět, ale alespoň ho ukončili důstojně a zbytečně ho neprotahovali :)

Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
17. 5. 2019 / 18:02:10 (před 5 roky)
off

Konec se jim neskutečně povedl :). Mela jsem strach, ale jsem spokojená. Když si vzpomenu na HIMYM tak tenhle konec je tak o 1000% lepší!

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 5. 2019 / 18:03:41 (před 5 roky)
off

Můj pravidelný společník u páteční večeře. Sledovala jsem ho spíš už jen ze setrvačnosti, ale je pravda, že poslední série mě zase bavily.

Finále se mi líbilo, bylo to takové očekávané a důstojné ukončení, které muselo všechny potěšit.

Konec jedné éry. Bylo mi ctí.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 5. 2019 / 20:25:39 (před 5 roky)
off

Koniec jednej éry. Supernatural a The Big Bang Theory boli dvojica seriálov, ktorá odštartovala moju závislosť. Som smutná, aj keď 12.séria bola najslabšia, seriál mi bude chýbať, posledných 9 rokov každý piatok stiahnem nový TBBT a SN a pozerám a pri predstave, že budúci rok to bude už len SN mi je smutno.
Samotná finálna dvojepizóda bol najlepšia z celej série. A Sheldon konečne nemal pravdu deti Leonarda a Penny rozhodne nebudú imaginárne :D

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
17. 5. 2019 / 21:20:51 (před 5 roky)
off

TBBT jsem ze začátku sledovala a moc, doopravdy moc se mi líbil. Nicméně seriál bych za sebe rozdělila na Penny s dlouhými vlasy a Penny s krátkými vlasy :) .... díly Penny s krátkými vlasy musím příležitostně "dokoukat". Ale plánů hodně, času jen 24 hod/den.

Daniela
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
17. 5. 2019 / 21:33:04 (před 5 roky)
off

Seriál patří v mém watchlistu k těm, na které v televizi ráda přepnu, ale vysloveně na nich nelpím, natož abych netrpělivě očekávala novou epizodu, takže díky za něj, respekt za to, jak dlouho vydržel, ale plakat nebudu. :)

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
18. 5. 2019 / 02:14:51 (před 5 roky)
off

Je to smutne, jak jeden za druhym odchazeji me oblibene serialy do serialovevo nebe a zadny novy se nerodi. :-(

Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
18. 5. 2019 / 09:48:48 (před 5 roky)
off

Myslím, že ukončení se jim povedlo, a tak trochu mám pocit, že vlastně uzavřeli vše, co za ty roky zůstalo otevřené nebo nevyjasněné.
Asi dva týdny zpátky jsme se s kolegy bavili, jak by to mohli ukončit, a vlastně...všichni jsme se trefili. :D
Hezké bylo i to, jak na to hned navázali v Young Sheldon. :)

Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
18. 5. 2019 / 16:37:33 (před 5 roky)
off

Souhlasím s tím, že nejspíš bylo dobře, že se seriál rozhodli ukončit. Pravdou však je, že i když šel kvalitou dolů, tak není v současnosti zrovna moc seriálů, které by si dokázali udržet nějakou tu kvalitu takhle dlouhou dobu.
Co se závěru týče, asi to ukončili nejlépe jak mohli. I ta slzička na konci možná někomu ukápla. Jediný menší problém mám s uzavřením příběhu Raje.
Každopádně už se to v médiích různě rozebíralo, a jelikož jediným člověkem, který se vlastně rozhodl ukončit působení u tohoto seriálu byl Jim Parsons, nevidím problém v tom, dříve či později udělat spin-off například právě v příběhu Raje, který díky (ne)ukončení má stále co nabídnout, případně pak další pokračování života Leonarda a Penny. :)

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
D.D.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 5. 2019 / 11:59:57 (před 5 roky)
off

Výborný seriál, ktorý nikdy neomrzí. S finále som veľmi spokojná. Hlavné postavy mi budú chýbať každá z nich mala výborný charakter s pozitívnymi aj negatívnymi stránkami. Vidím to na mnohonásobné pozeranie dookola. :)

Showan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 5. 2019 / 19:14:56 (před 5 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Viděla jsem jen do osmé série, pak už mě to nebavilo, ale když je to ukončené, tak se na to asi vrhnu.

Treba sa cez tú 8 sériu prekúsať. Z môjo pohľadu jednoznačne najslabšia z celého seriálu.

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 5. 2019 / 09:47:05 (před 5 roky)
off

Od osmé série už to nebylo ono, ale pořád jeden z nejlepších seriálů. Včera jsem viděl poslední dva díly a ty byly opravdu hodně povedené. Tohle mi bude fakt chybět.

Marvio
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 5. 2019 / 12:20:59 (před 5 roky)
on

Tak jsem dokoukala. Při maratonu mi ani nepřišlo, že by seriál zaznamenal nějaký velký úpadek. Jo, na začátku jsem se smála pořád, později už trošku míň, ale BBT mě bavil od začátku do konce. Finále bylo parádní, pobrečela jsem si, skončilo to moc hezky a úctyhodně, což u tak dlouhého seriálu oceňuju :)