Tak a jde se na trailerový maratón...
Emergence: NOPE
Mixed-ish: GOD NO!
Stumptown: NAH
All Rise: JESUS!
Evil: MAYBE...
Bob Hearts Abishola: PASS
Broke: NO.
Carol's Second Act: NOT NATHAN!
The Unicorn: HELL YEAH!
Tommy: WHY?
Nancy Drew: RIVERDALE 3
Batwoman: I'LL GIVE IT A TRY
Katy Keene: RIVERDALE 4
Filthy Rich: JEEZ
Deputy: NOT IN
neXt: NEXT...
Outmatched: STOPIT, PLEASE.
Prodigal Son: NOW, I'M INTERESTED.
Not Just Me: WELL...
Bless the Harts: HARD PASS!
Perfect Harmony: YAWN
Bluff City Law: BORED
Sunnyside: KILL ME!
Zoey's Extraordinary Playlist: TOO CRAZY...
Council of Dads: NOT REALLY
Indebted: JUST KILL ME
Lincoln: RATHER NOT
FBI: Most Wanted: NOT FAN OF THE OG
YES: 5
NO: 23
Tak jsem to teda nějak projel taktéž a po stylu Mičudy zkusím napsat své pocity.
Emergence: Pokud z toho nebudou dělat citovou rodinou ždímačku, nemuselo by to být až tak zlé.
Mixed-ish: Černá,nevtipná napodobenina Goldbergů ? :D Jen to ne!
Stumptown: Kvůli Robin to asi zkusím, ale jinak nic zajímavého.
All Rise: NE!
Evil: Toto vypadá parádně :)
Bob Hearts Abishola: Komu se todle může proboha líbit? Už aby se Lorre zase vrátil k nějakému spin offu Big Bangu.
Broke: Tisíckrát omletá blbost, v tomto případě ještě s ohromně nesympatickým hereckým obsazením.
Carol's Second Act: Opět z úcty k Frankie Heckové zkusím. Třeba to nebude tak natřískaný umělým smíchem.
The Unicorn: Vypadá to opravdu skvěle. Jen aby zase amíci neměli jinej vkus, a nezařízli to po první řadě.
Tommy: V mém případě pro tuto kravinu opravdu nemám slov, ale jak jsem řekl předtím, tohle se zase nejspíš amíkům bude líbit.
Nancy Drew: Ale jo, žaludek mi to úplně nezvedá, tak proč nezkusit i toto.
Batwoman: Povinnost!
Katy Keene: Riverdale nějak zvládám, tak možná přežiju i toto.
Filthy Rich: Co dodat....
Deputy: Hele, pokud by to nebyla další klasická rádoby policejní detektivka, ale něco trochu surovějšího, tak proč ne.
neXt: Popisek nezní špatně, ale trailer bohužel už špatný byl.
Outmatched: Náhodou, asi půjdu proti proudu, ale mě to bavilo. I když je fakt že Jason by se mi víc líbil v nějakém dalším pokračování American Pie.
Prodigal Son: Bojím se, že to bude klasická krimoška s epizodními případy, ale pokud ne, mohla by z toho být příjemná podívaná.
Not Just Me: Toto není asi můj šálek čaje
Bless the Harts: Animace je teda otřesná, ale animáky obecně mám rád, tak proč ne.
Perfect Harmony: Nuda
Bluff City Law: Co na tom ti amíci vidí?
Sunnyside: Vtipný to není, a ani zajímavý, takže nic!
Ve finále to není zas takovej přepal, jako v minulých letech, takže se tam dají najít kousky, které třeba dopadnou dobře a neskončí hned po prvním roce :)
Mě zaujalo jen sem tam něco, hodně se těším na Prodigal son, a na Evil. Asi dám šanci i Nancy Drew, Katy Keene, Perfect harmony, sunyside a mooožžnáá i Mixed-ish a Outmatched.
Emergence: zaujimave sice hlavna prestavitelka nic moc ale aspon nejake to scifi vzdy potesi
Mixed-ish: na pocutovanie trailer ma neznechutil a ta malicka je aj vtipna .. ale nie
Stumptown: pilotu dam sancu ale hit to nie je
All Rise: ani vtipne , ani trefne .. nope
Evil: akoze demoni a akoze tomu neveri a ma haluze a .. asi nie ...
Bob Hearts Abishola: stolker a akoze komedia ... hmm z pravne hladiska je to obtazovanie, sestra da adresu inej sestry .. to uz hranici s trestnym cinom .. nie
Broke: Pauley .. whyyy .. skrachovala segra sa nastahuje s manzelok k sestre -matke samozivitelke s 2 zamestnaniami. na rozdiel od asi miliona takych komedi maju aj sluhu so sebou ... a ten umely smiech ako keby tam nieco bolo vtipne ..
Carol's Second Act: toto nemalo dostat ani prvu sancu ...
The Unicorn: myslel som ze to bude horsie .. trailer som prezil .. ale nemam potrebu vidiet z toho serialu viac ..
Tommy: tolko kecov v jednom traileri ... popis bol zly ukazka este horsia
Nancy Drew: sefna rysavka a podho na cierneho bycka .. pilot ale dam.
Batwoman : akoze lezbicka, vazne ...a oblek z nej urobi badass .. vlastne jedine co z nej urobi je bat ass.
Katy Keene: Sex in the city s teplym spolubyvajucim ... alebo teda teplym BBF
Filthy Rich: moc SOAPkovske ... ale asi pilot dam ..
Deputy: tvrdy policajt prepacte serif .. co potrebuje mat k vykonu toho povolania .. odznak , zbran a co ma v srdci .. sa mam povracat teraz alebo az potom ..
neXt: pozriem ..hoci umela inteligencia v tomto pripade nie je moc inteligentna ..
Outmatched: prezil som a umely smiech dokonca nebol az tak vyrazny ...pilotu dam sancu
Prodigal Son: zaujimave az do momentu ked zase dali bombu s obrovkym displayom .. kua naucte sa ze na bomby sa display nedava ..je tam kontraproduktivny.
Not Just Me: trailer nebol uplne zly, ale sisterhood of three .. hmmm
Bless the Harts: skoda pismen .. otras.
Perfect Harmony: hudobne veci moc nemusim ale apson tu nebol umely smiech a na pocudovanie sa na to dalo pozerat ..
Bluff City Law: arogantna pravnicka uraza sudcov a za to je akoze dobra ..
Sunnyside: tomu sa povie multykulturalizmus v praxi .. aby oslovili hadam kazdeho tak tam je ..kazdy ..
Zoey's Extraordinary Playlist:
Council of Dads:
Indebted:
Lincoln:
FBI: Most Wanted: asi nie
ABC
Emergence - popisek znel celkem dobre, trailer uz ne. - ani nedam sanci
Mixed-ish - ve 42 sekunde jsem trailer vypla
Stumptown- nemam rada tuhle kameru
CBS
All rise - mozna zkusim dil kvuli Wilson Bethelovi
Evil - popis zni skvele, Trailer taky vypada dobre, navic me oblibene tema
Bob Hearts Abishola - ani nevim co napsat, ani titulky
Broke - ???? co to je?
Carol's Second Act - zkusim dil
The Unicorn - na to nemam
Tommy - tam ani neni nikdo, kvuli komu bych tomu dala sebemensi sanci
CW
Nancy Drew - To zkusim, herci jsou sympatictejsi nez v Riverdale a ducharinu mam rada
Batwoman- ne, uz me tenhle svet zacina pekne stvat
Kathy Keene - nemela jsem ji rada uz v Riverdale, tady ji mit rada taky nebudu
FOX
Filthy Rich - tohle bych mohla zkusit
Duputy - kdyz neco takoveho sleduju, zustava ve mne pocit trapnosti
NeXt - nicim nezaujalo
Outmatched - ani nahodou
Prodigal son - tak tohle ma skvely popisek i trailer, navic je to tema, ktere mne bavi
Not just me - dobre, nejdriv me ten trailer nebavil, pak se to zmenilo, asi tomu dam sanci
Bless the Harts - nikdy
NBC
Perfect harmony - to ani nezkusim
Bluff City Law - to muze nekoho bavit, me ale ne
Sunnyside - konecne jsem u konce s trailery, tenhle jsem dala hodne rychle
Takze to je kolik - 5? kterym dam sanci?
Je hodne sitcomu, skoncil TBBT, tak se vsichni derou na jeho misto - skoda ze zadny z nich se ani naznakem nepriblizuje tem nejhorsim dilum Teorie.
Holt zacnu cist, kdejsou ty doby, kdy jsem zasla temer nad kazdym trailerem?
Neprojížděla jsem všechno, jenom to, co mě vyloženě zaujalo podle popisku, takže:
ABC:
Emergence: Vypadá to zajímavě, asi zkusím. Plus je tam pár známých tváří na které bych se ráda koukla.
Stumptown: Rozhodně ano! Mix Marie Hill, Robin Daggers a Jessicy Jones musím vidět. Plus Blondie jako hudební podkres? Yes please.
CBS:
Evil: Vypadá to zajímavě, nejspíš zkusím
Unicorn: Ne. Jsem alergická na Gogginse už od The Shield plus tohle má děsně debilní premisu.
CW:
Nancy Drew: Pár knížek jsem četla, takže asi zkusím. Trochu to vypadá jako CW odpověď na PLL
Batwoman: Sice mi moc nesedí ta ženská verze Biebra (Ruby Rose), ale je to Arrowverse a představení Kate se mi v Arrowverse crossoveru hodně líbilo, takže.. Plus, Tamsyn hráblo a to musím vidět :D. A to že je Kate vyloženě lesba je rozhodně taky plus :P. Jen houšť a větší kapky (sandokan555: LGBT charakterů totiž není nikdy dost abys věděl :P). Jen je škoda, že si Floriana Lima nezopakuje roli Maggie Sawyer.
FOX:
Prodigal Son: Michale Sheen jako psychopatický sériový vrah? Ano prosím :-). Od lékaře zkoumajícího sex a anděla co nechce apokalypsu docela zajímavý posun v roli :-). Takže ano, podívám se. I kdyby to měla být jenom procedurálka ve stylu Criminal Minds. Ale já je rád.
NBC:
Nic. Už jenom podle názvů to vypadá hrozně, neměla jsem potřebu se mučit ještě trailery. U nich mi bude stačit Chicago večer, thank you very much.
To jsou příšerné trailery, nezaujal mě ani jeden.
Emergence: Tohle vypadá slibně. WILL WATCH
Mixed-ish: Nuda. WON'T WATCH
Stumptown: to vypadá hrozně. WON'T WATCH
All Rise: Další právnická soapka, eh. WON'T WATCH
Evil: To vypadá jako hodně lacinej pokus o horor. WON'T WATCH
Bob Hearts Abishola: Proboha co to je. WON'T WATCH
Broke: Cringe. WON'T WATCH
Carol's Second Act: Mám rád P. Heaton takže MAYBE MAYBE
The Unicorn: není to vtipný. WON'T WATCH
Tommy: Další CBS tuctovka. WON'T WATCH
Nancy Drew: Trapný pokus o Riverdale 2. WON'T WATCH
Batwoman: Trash. WON'T WATCH
Katy Keene: :DD to snad nemyslí už vážně. WON'T WATCH
Filthy Rich: Z foxu se stala stanice pro důchodce? WON'T WATCH
Deputy: Low-budget nuda. WON'T WATCH
neXt: Tohle dopadne tragicky jak APB. WON'T WATCH
Outmatched: Not funny. WON'T WATCH
Prodigal Son: To nevypadá špatně. MAYBE MAYBE
Not Just Me: Nesympatický herečky. WON'T WATCH
Bless the Harts: Cringe. WON'T WATCH
Perfect Harmony: to měla být komedie? WON'T WATCH
Bluff City Law: Bleh právnická opera 2. WON'T WATCH
Sunnyside: Pokus o TGP? WON'T WATCH
---
WON'T WATCH: 20
MAYBE MAYBE: 2
WILL WATCH: 1
Pro zájemce: Na konec článku byl ještě přidán trailer na Zoey's Extraordinary Playlist :)
ragelly napsal(a):
Pro zájemce: Na konec článku byl ještě přidán trailer na Zoey's Extraordinary Playlist :)
Tak to netrvalo dlouho:
Video není k dispozici.
Video obsahuje obsah partnera NBC Universal, který ho ve vaší zemi zablokoval na základě autorských práv.
Micuda98 napsal(a):
Tak to netrvalo dlouho:
Video není k dispozici.
Video obsahuje obsah partnera NBC Universal, který ho ve vaší zemi zablokoval na základě autorských práv.
Chyo, když jsem ho vkládala, ještě fungovalo. Našla jsem ho ještě na Vimeu s francouzskými titulky, snad tam chvíli vydrží :)
Našla jsem tam (a přidala do článku) taky Council of Dads, Indebted a Lincoln, tak koukejte a komentujte :)
A ještě FBI: Most Wanted, všechno je na konci článku.
Tak jsem musel zase aktualizovat první komentář...
Díky bohu se pořád držím na pěti.:D
Tak tedy také přispěji svou troškou do mlýna:
Emergence - oblíbení herci mě lákají ke sledování, ale už jsem trochu přesycená podobnými tématy; pilotu dám šanci, ale pokud vysloveně neoslní, dál asi sledovat nebudu
Mixed-ish - Black-ish a Grown-ish mě úspěšně minuly, proto jsem ani od této novinky nic nečekala, ale ona příjemně překvapila; bude to určitě i tím, že jsem si oblíbila The Kids Are Alright a tohle vypadá, že se ponese na podobné vlně
Stumptown - Cobie Smulders můžu, ale tak jako u první novinky - je to stále to samé dokola; asi věnuju čas něčemu jinému
All Rise - po minulém článku jsem si byla celkem jistá, že toto vynechám, ale z traileru na mě dýchlo trochu Rookieho, takže určitě alespoň zkusím; uměla bych si představit i výborný crossover (pokud by samozřejmě nešlo o různé stanice)
Evil - po traileru už také nevypadá tak tragicky jako na začátku, ale stále nemám důvod sledovat
Bob Hearts Abishola - eh... ne, díky
Broke - je mi jasné, že sledovat nebudu, ale neříkám, že bych na to nepřepnula, kdyby to běželo za sto let v televizi
Carol's Second Act - ne, ne, ne a proč má proboha Kyle MacLachlan tak šíleně stříbřitý vlasy?! :D
The Unicorn - ne, jedině Ricky Gervais a After Life
Tommy - Edie Falco je fajn, ale pokud mi vedlejší postavy vadí už v traileru, není to dobré znamení; ne
Nancy Drew - ne, protože prostě kletba CW :D už aby tu byla Veronica!
Batwoman - můžeme prosím raději dostat další řadu Gothamu? prosím!
Katy Keene - ztráta času
Filthy Rich - telenovela od Foxu? vynechám
Deputy - nebavil mě ani trailer, zůstávám u Rookieho
neXt - námět vypadá zajímavě, ale bojím se, že zpracování bude pokulhávat; pilot zkusím
Outmatched - nuda
Prodigal Son - po minulých zkušenostech se bojím mít příliš velká očekávání, ale snad to dopadne dobře a bude to pecka; všechny předpoklady to má
Not Just Me - nemůžu říct, že to vypadá špatně, ale za mě ne
Bless the Harts - ne
Perfect Harmony - to bude ptákovina; pilot zkusím kvůli Bradleymu a Anně
Bluff City Law - další z mnoha, nuda
Sunnyside - vezmeme Good Place, pár věcí změníme a uvidíme, jestli nám to projde; ne
Zoey's Extraordinary Playlist - tak tohle bylo opravdu hloupé a otravné
Council of Dads - ale jo, to si diváky najde; já mezi nimi (alespoň zatím) nebudu
Indebted - to si radši zopakuju Chůvu
Lincoln - těším se; snad to v seriálové podobě neztratí napětí
FBI: Most Wanted - ANO!
Zoey, Council, Indebted a Lincoln už jsou smazané i s těmi FR titulky, nestihla jsem se na ně podívat :( Chyo. Nikde jinde asi zatím nejsou.
To je hrozná bída.
Zkusím jen Stumptown, protože Cobie Smulders, All Rise protože odlehčené právnické mám docela rád a Carol's Second Act protože komedie z lékařského prostředí. Ale i ty vypadají podle traileru slabě.
Zkusila bych těchto 5, ale tím není zaručeno, že je pak budu sledovat dál:
Emergence
FBI: Most Wanted
Nancy Drew
Deputy
Prodigal Son
Nakonec to není tak špatn, jak to vpadalo dle popisků. Zkusím Emergence, Carol's Second Act a pár dalších :)