Diskuze k článku Novinka pod lupou: Years and Years (BBC)
blanka57
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
3. 6. 2019 / 14:12:28 (před 5 roky)
off

Opět se mi potvrdilo, že co je v NPL hodnoceno méně kladně je naopak velice dobré.

maurie
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
22. 6. 2019 / 13:39:48 (před 5 roky)
off

Po přečtení těch dvou recenzí je zhodnotím (ty recenze) zvoláním "O, sancta simplicitas!" a doplním ještě "hluboké nedorozumění".
Je to jako tvrdit, že Malý princ je pohádka pro děti od 6 let...

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 6. 2019 / 13:45:07
TerriB
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 8. 2019 / 10:50:59 (před 5 roky)
off

Seriál jsme zhltla a považuju ho za oči otevírající, pomalu až život měnící s trochou nadsázky. Absolutně recenze nechápu, proti gustu sice žádný dišputát, ale tohle mě i moje okolí hodně "chytlo za srdíčko". Osobně se mi velice líbil už první díl, každopádně následující jsou absolutně brilantní - scéna s bankou, lodí atd jsou věc, co nedostanu z hlavy hoodně dlouho. Rozhodně mi nic z hlavy okamžitě "nevyletí", to se nad tím asi chce jen trochu zamyslet a nestane se to. :) Ale tak Ragelly dala 70% Krejzovým a 80% novým Čarodějkám, takže nízké hodnocení tady považuju spíš za známku kvality a vkusu. :)

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 2. 2020 / 20:37:10 (před 4 roky)
off

Díky za příspěvky v diskuzi, jinak bych si zoufalstvím asi vyrvala vlasy. Ne, kecám, tak dramatická nejsem, ale také se mi již vyplatilo si hodnocení pilotů od redakce převracet a pokud píší, že nic moc, skoro vždycky je to pecka seriál (a naopak). Years and Years považuji za jeden z nejlepších seriálových počinů posledních let, ale jsem i mírně zaujala svoji posedlostí sledováním US a UK late night shows/talk shows, kde se politika řeší denně. Takže mě předpověď seriálu lehce vyděsila, jelikož si to zatím podobným směrem směřujeme ...

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.