za mě osobně Designated survivor a Yellowstone.
Asi bych Legiona posunul na první místo a hned za něj Black Mirror a Handmaids Tale, nicméně klobouček. V červnu asi není, co se týče očekávání, moc prostor spekulovat :)
Jedině možná Dark vyměnit za Jessicu Jones (poslední Marvel sezona na Netflixu).
Kolombo napsal(a):
Asi bych Legiona posunul na první místo a hned za něj Black Mirror a Handmaids Tale, nicméně klobouček. V červnu asi není, co se týče očekávání, moc prostor spekulovat :)
Jedině možná Dark vyměnit za Jessicu Jones (poslední Marvel sezona na Netflixu).
Na Jessicu jsem zapomněla. Článek jsem si připravila už před pár dny, než Jessicu oznámili.
Za mě to je jen jeden z TOP5. Očekávám návrat Big Little Lies, Krypton, Younger a Jessicu Jones. Upřímně nejvíce se těším na Younger, to už je prostě srdcovka <3
Legion, The Handmaid's Tale, Black Mirror a 3% jsou super seriály, doufám, že další série budou stejně vydařené...
Z novinek mám v plánu vidět jen NOS4A2, knižní předlohu mám přečtenou a dost se mi líbila, doufám, že půjde o kvalitní seriálovou adaptaci...
Za mě s obrovským náskokem nepřekonatelný Dark a potom Black Mirror, 3%, Handmaids Tale a Jessica Jones. Bude se na co dívat :-)
Tak červen je docela nabitý! Těším se na Dark, Big Little Lies, The Handmaid's Tale a Black Mirror.
za mě Good Trouble, Younger a taky Big Little Lies s Meryl :-) dál mám rozkoukaných ještě pár dalších věcí, ale jelikož jsem k aktuálním sériím ještě nedošla, těžko říct, jestli se budu těšit nebo ne :D
a jen malý detail, je to Zendaya a ne Zendeya... pardon, ale bije mi to do očí :D :-)
3%... Už som sa tešil, že až dorobím titulky na finále chicago.pd, tak budem mať chvíľu kľud a miesto toho ma čaká na preklad 10 dielov 3%. Ach jaj,to bude opäť roboty...
Červen bude nádhernej! :D Za mě Big Little Lies, The Handmaid's Tale, Jessica, Pose a novinka Euphoria. ♥
Za mňa určite Pose. Neviem sa dočkať novej série.
Tak a GoT se může jít zahrabat! :D Nová řada Handmaid's Tale aspiruje v mých očích na největší událost sezony! Tleskám.