podla nazvu som myslel ze pojde o drogy .. nie .. nic pre mna . SVk a CZ serialy vynechavam.
Hlavně já jsem naštvana na to vyobrazení emočně nestabilní poruchy. to byla taková blbost, až to hezky neni.
Nuda, nuda, šeď, šeď...
sandokan555 napsal(a):
podla nazvu som myslel ze pojde o drogy .. nie .. nic pre mna . SVk a CZ serialy vynechavam.
Ani Lajna nebyla o drogách a to ten názec sváděl víc :D
Nápad jako plus bych asi neuváděl, když jde o jasnou snahu podojit úspěch (a námět) seriálů jako je 9-1-1 :)
megawir napsal(a):
Nápad jako plus bych asi neuváděl
To je fakt, taky mi bylo jasné, odkud vítr vane, každopádně bral jsem to na naše poměry, že se konečně nejedná o úplně klasickou stereotypní kriminálku (nemám nic proti, když je to dobré), ale že se tvůrci snažili přivést něco "neotřelého".
megawir napsal(a):
Nápad jako plus bych asi neuváděl, když jde o jasnou snahu podojit úspěch (a námět) seriálů jako je 9-1-1 :)
Tak přesně 9-1-1 bylo první co mě napadlo, když jsem si přečetla koncept seriálu :D. No co, Modrák zase rád vykrádal Code Black, takže bych jim to nevyčítala ;). Jenom 9-1-1 má přece jenom sympatičtější obsazení. Brzobohatý talent po svém otci rozhodně nezdědil teda...
Typický primácký seriál. Hraje na emoce, ale celé to kazí kriticky podprůměrné herectví. A ta uměle vyvolaná akce, kdy hrdina odjel z centrály do akce? Prosím vás :D 40 %