Je to naprosto super seriál,hlavní postava je hrána stand up komikem, který vystupuje už přes deset let. Některá z jeho show jsou na Netflixu a hodně jeho scének je na youtube. Seriál nebyl tak vtipný jako jeho představení,ale jinak byl skvělý. Doufám,že bude mít druhou sérii.
Díky za další seriál do watchlistu. Fluffyho mám rád, ale o tomhle seriálu jsem neměl ponětí. Vypadá to hodně dobře.
Tak to vypadá fakt hrozně :D
Herce nemusím, ale přiznávám, že jeho postava mi neleze na nervy, což je co říct. Úvodní scéna ve školní třídě byla nejlepší, smála jsem se nahlas; takové hodiny historie bych taky brala, kdybych ještě byla na gymplu :D Pak už to šlo z kopce, ale ve výsledku to opravdu nebyla taková katastrofa, jakou jsem čekala. Dala bych 60 %.
Tak jsem hledala nějaký sitcom, co by měl slušnější hodnocení a narazila na tenhle. Mám za sebou půlku dílu a královsky se bavím, až se stydím:-) Jasně, není to asi žádná zázračná kvalita, ale prostě to funguje. Hlavní představitel mi přijde, že se sám u toho dobře baví, jak kdyby to ani nehrál, ale prostě tak žil. Není to tedy to, co jsem úplně hledala, ale na chvíli mě to zabaví. Snad budou i další díly v podobném duchu.