Komiks k The Walking Dead (Živí mrtví) končí.
Jak k TWD? Však komiks byl první. Bez něj by seriál nikdy nevznikl. Takhle mi to vyznělo, jako kdyby šlo jen o nějaký výplněk k seriálu. Komiks je mnohem lepší, než seriál, ale musím uznat, že poslední série TWD byla fajn, ale ty předchozí, to byla hrůza. Komiksu jsem četl už 28 dílů a ani jeden nebyl špatný. Tak už jen vydržet, než to u nás vyjde...
Hlavně komiks skončil úplně znenadání, všichni si mysleli, že k konci ještě pár let nedojde.
Seriál by to chtělo zrušit, sice došlo k zlepšení, ale už to není ono, ale je jasné, že ještě ze značky chtějí dostat peněz co nejvíce.
Na Sandmana jsem dost zvědavej. Co jsem četl komiks, zatím jen 3 díly, tak to bylo výborné počtení. Už se ví, že S01 bude podle první knihy. Tak špatné, jako adaptace Lucifera to snad nedopadne. Zajímalo by mě, zda se tam objeví Lucifer, v první knize byl, zda se konečně dočkáme toho, kterého známe z komiksů, to by bylo fajn.
Černou Zmiju sem zrovna před pár dny poprvé dokoukal, a každému mohu doporučit, opravdu výborný humor, takže velká radost, že by mohlo být pokračování :) :).
Další ze seriálů, který znám, Krok za krokem, tady bych byl trochu skeptičtější, přecijen většina dětských herců se dnes ani herectví nevěnuje, kdo ví, jestli by byl z jejich strany vůbec zájem o pokračování...
A další věc, už v době svého vysílání si seriál zakládal na silných morálních ponaučeních, docela bych měl v dnešní hyperkorektní době obavu, kam by to v takovém seriálu mohlo zajít...
Black adder se vrací? Hlavní postavy jsou zpět? Black adder v přítomnosti? No ty brďo!