Je mi záhadou, jak taková marnost, jakou je L.A.'s Finest, může mít tolik diváků, že to stojí stanici za prodloužení toho utrpení.
Som ani nedopozeral prvu cast .. Gabrielle Union hra promiskuitnu pizdu co si neznameho chlapa privedie na noc a potom ho vyhodi .. v dnosnom ponimani to ma byt "silna zena". jessica Alba hra pre zmenu domacu putku ..prototyp zienky domacej ktora v pohode zvlada starat sa o rodinu , manzela a donokale zvlada pracu.
Trailer je asi lepsi ako serial a ked tvrdia ze to urcite nie je ich serial .. NIE - presne to je Vas serial. Vlastne na celom seriali som nasiel jedine pozitivum a to je Jessica Alba v traileri v spodnom pradle (teda podprsenka a sukna ) ale tych 5 sekund nezachrani ten serial. Dam mu este raz sancu ale to sa vazne budem musiet nudit .. radsej si pozriem rozpadavajucu sa mrtvolu v Kostiach kde asexualna hlavna predstavitelka je ovela viac sexi ako tieto dve "hot girls".
archer uz ide dole vodou posledne serie este povedali ze 10 seria posledna a teraz to predlzia -_-