Muheh, celý tumblr už dva dny vyšiluje z traileru na SPG...Jako masakr to bude a moje ubohé Supercorp srdéčko asi dostane pěkně zabrat :(. Ale ten nový Kařin kostým žeru, to zas jakože ne že ne :-). A jinak snad si chudátko Lena nezlomila ruku při té bombě :D.
Jinak Carnival Row vypadá zajímavě a jsem fakt zvědavá, co provedou v poslední sezoně Arrowa. Jestli se potvrdí ty drby o tom, že Oliver při crossu zemře nebo ne...
Tak mě zaujali hlavně trailery na The Witcher a His Dark Materials. Witcher trailer zatím překonal mé očekávání, myslel jsem, že to bude vypadat hůř. Naopak z His Dark Materials vůbec nemám dobrý pocit, i když jsem částečnĕ ovlyvněn filmovou verzi z roku 2007. Asi nejdříve počkám na recenze, až to vyjde a teprve pak se rozhodnu, jestli tomu dám šanci.
Tak z novinek mě zaujalo jen následující:
His Dark Materials - přidáno, jsem na to zvědavý.
Watchmen - přidáno jen ze zvědavosti, moc šancí tomu nedávám.
Samozřejmě The Witcher, to si nemůžu nechat ujít.
Z ostatních trailerů se mi hodně líbil Westworld, Expanse a Preacher, na ty se těším až se vrátí.
Docela mě zaujalo His dark material,potom nejspíš kouknu na Witcher.I když u něj se pořád nemůžu rozhodnout jestli je to tak skvělé nebo je to naprostá katastrofa :-D :-D Ovšem na co rozhodně kouknu je Picard. Na tohle se hodně těším a i když je herec jíž docela vysokého věku,jsem si jistá že to bude podívaná.
andromache napsal(a):
SPG
co to je kua za zkratku?
Carnival Row povinně každej Čech, když už se to natáčelo u nás.
Salem napsal(a):
co to je kua za zkratku?
Myslí tím Supergirl, ale jak na to přišel(a) nevím :), poznal jsem to jen z kontextu toho komentáře.
Salem napsal(a):
Carnival Row povinně každej Čech, když už se to natáčelo u nás.
Tak jo, dám to do watchlistu, ale podle traileru to nebude můj šálek čaje.
Salem napsal(a):
co to je kua za zkratku?
madPav3l napsal(a):
Myslí tím Supergirl, ale jak na to přišel(a) nevím :), poznal jsem to jen z kontextu toho komentáře.
Přišla jen tak mimochodem /-). A jak? No přece SuPerGirl ne :-D? Když bych psala SG, tak budou všichni čučet, že píšu něco o Vratech ;). SPG se k tomu hodí víc a myslím, že se používá i na zahraničních servrech (právě kvůli záměně se StarGate). Zase jste se naučili něco nového :D. Nakonec vám tady ještě budu muset povinně sepsat článek o seriálových pojmech, přezdívkách a zkratkách ne :D :D? Ragelly *wink wink wink* :D? A ano, Supercorp je docela solidní návod na to, jak si to dát dohromady se seriálem ehm :D.
patrik1177 napsal(a):
Naopak z His Dark Materials vůbec nemám dobrý pocit, i když jsem částečnĕ ovlyvněn filmovou verzi z roku 2007.
Film byl totálně mimo předlohu, spíš pro děcka udělaný ani neadaptoval celou první knihu...
Knižní zpracování je pecka, dle traileru to vypadá, že tvůrci budou k předloze přistupovat se ctí, což je fajn, většinou to tak není...
Watchmen vypadá hodně slušně. A dokonale se hodí do dnešního světa superhrdinské TV. Film byl... no, režisér tak trochu nepochopil myšlenku předlohy, ale naštěstí toho nezměnil moc a tak to šlo. Tohle bude můj černý kůň.
Westworld a nazi park? S Maeve? Bez toho bych se asi obešel. Jinak se těším.
His Dark Materials neznám, nicméně zaujal.
The Witcher může vypadat sebelíp, ale to fanoušci nechtějí. Pořádný, dospělý příběh. Klepnu a koz/ ááá, chci říct angrešt a šeřík :)
Watchmen - dlhy trailer o super zaporakoch a kladasoch a ... zbytocnom dievcatku.
Witcher - je hodne velke sklamanie .. Ciri - ach jaj a hlavny prestavitel ako keby vysiel z modneho casopisu a nie postarsi pan v rokoch ubijany zivotom ..sice s charizmou ale v rokoch .. podla knih tak na 50+ mal vyzerat.
His Dark Materials - Zlaty kompas ..akurat bez Nicole Kidman (sakra a to som pisal este ani ten kompas a zvieratka ani neukazali ...)
Flash .. skoncil som niekde prvou seriou ..teoreticky dopozeram.. ale k traileru .. to akoze ten zly ma byt smrt ? to uz sme tu mali pri Torchwoode ..a videli sme ake by to bolo keby ludia nezomierali. Nie dakujem ..smrt je v skutocnosti kladas .
Snowpiercer ... 3000 ludi vo vlaku a pritom tam bolo co 10 voznov nech akychkolvek dlhych ... proste viac ako 500 ludi na vozen nemoze byt to znamena 6 voznov(poschodovy vlak ma kapacitu na vozen asi 100 sedadiel pri dlzke cca 30 metrov) je obsadenych .. zostavaju 4 na zasoby a ..hmmm par rokov jedla ... ? no nic niekde urobili sudruhovia pri vypocte potrieb chybu ...
Westworld .. zaujima ma ako nadviazu na koncie predchadzajucej serie .. urcite to stoji za pozretie.
Black Lightning .. ani prvu cast som nedopozeral z toho rasizmu mi je na grc. (jaj cierny su dobry takze to nie je rasizmus )
Arrow .. tusim som niekde pri 2 ci 3 serii ..mozno dopozeram .. ale asi tka skoro nie.
Star Trek: Picard .. CBS si chce vylepsit renomev ST svete ked uz poondili Spoka ako sociopatickeho smejda a ktoreho rodiacia chceli aby mal emocie ... ale to je o inom serialy Picarda si rad pozriem .. teda ak to nezmrvia rovnako ako STD. A 7 z 9 mozem kedykolvek ..stale je to kus zenskej :)
Star Trek: Short Treks .. CBS smejdi uz autorske prava .. tak nic nepozriem si to ..
Supergirl - radsej nekomentujem ...
Riverdale - mam nieco pozrete ale nemienim pokracovat.
Harley Quinn - takze pegi 16 a logika pre 7-
neXt - urcite dam sancu .. moderne technologie ..len zase uplne bezvyznamne decko je stredobodom vesmiru ..
Batwoman - ked som supergirl nekomentoval tak toto radsej som ani nemal pisat nazov ...
Agents of S.H.I.E.L.D. ..teoreticky pozriem v buducnu
Preacher ..hmm nejako mi to doteaz unikalo ..urcite pozriem ..alebo aspon skusim
Wynonna Earp ..chyba mi asi 5 casti dopozerat este ..mozno sa do toho niekedy pustim
The Expanse - neni o com v sucasnosti jedno z najlepsich SCI-FI
Family Guy - nejako nemam potrebu to vidiet ..neodsudzujem ale aby som to pozeral maratonom .. na to sa necitim.
The Walking Dead .. tusim som skoncil po nejakej 2 casti .. oproti Z nation strasne trapne a nelogicke.
Fear the Walking Dead - spinoff k niecomu co nepozeram ..
The Dark Crystal: Age of Resistance .. rozpravka .. no neviem co si mysliet ..
NOS4A2 - videl som pilot a mozno pozriem dalej ale hlavna predstavitelka s tym jej prechadzanim mosta - nemosta na motorke ma nejako nezaujala ..
Carnival Row - Cara s jej obocim je .. zaujimava :D urcite pozriem taketo fantasy mam rad , hoci este som nic nevidel uz ma irituje romanticka linka ...
Creepshow - strasidelnee .. pripomina my to pribehy zo zahrobia akurat s novymi efektami ... uvidim ake budu pribehy ci len zlepsia grafiku alebo sa pustia aj do systemovejsich zmien
Rick and Morty- mam na plane niekedy pozriet
Van Helsing - wow .. toto este pokracuje? skoncil som prvou sezonou aj to tusim nie do konca lebo ma strasne iritoval ten debilny vojak .. a jej ciny tiez nemali moc logiky
A.R.G.U.S. napsal(a):
Film byl totálně mimo předlohu, spíš pro děcka udělaný ani neadaptoval celou první knihu...
Knižní zpracování je pecka, dle traileru to vypadá, že tvůrci budou k předloze přistupovat se ctí, což je fajn, většinou to tak není...
Já vím, knižní předlohu jsem přečetl 2-krát, i když už přešlo cca 5 let, co to bylo naposled. Ale film měl úplně skvělé obsazení, tady tohle obsazení mě dost děsí. Navíc knihy nebyli zas tak hrubé, 8 epizod na 1 sérii mi přijde dost... aby to nakonec nebylo moc roztahané.
The Expanse taky maly bonus ..
https://www.youtube.com/watch?v=9LrZiNOvp_c
Jako člověk co fakt nemusí scifi (pokud teda nepočítám the 100) se nemůžu dočkat The Expanse s Amazon budgetem. Fakt to má ten GoT feeling a slyšel jsem že knihy jsou čím dál lepší a prakticky dokončené, takže pravděpodobně nebudem zklamaní z finálních řad.
Witcher vypadá hodně dobře, ale nečetl jsem knihy ani nehrál hru tak nemůžu moc posoudit. Doufám že tu černošku co tam přisrali všichni normální lidi přežijou a neovlivní to sledovanost :D
Jak bych se ráda zúčastnila CC! Videt vsechny ty boží osobnosti❤️
Já určitě zkusím His Dark Materials, líbí se mi obsazení a doufám, že dotáhnou do konce celou knižní sérii, na rozdíl od slibného filmu z roku 2007.
Zklamání mi zatím působí The Witcher, snad je to jen dojem z traileru a seriál bude méně nabušený akčnák a víc dobrý příběh, jako knižní předloha. Uvidíme.
I když rozhodně nejsem fanoušek ST, Picard vypadá hodně zajímavě a Patrick Steward je rok od roku lepší, takže tohle si taky nenechám ujít.
No a na pokračování Westworldu, The Expanse a TWD čekám už hodně netrpělivě.