Doom Patrol potěšilo velmi. Jak to mělo pomalejší rozjezd, tak směrem k finále už byly obrátky na maximum. A podobných ujetin není nikdy dost :)
já jsem napůl ráda a napůl nerada za Younger... sledovat to samozřejmě budu, ale spíše bych brala nějaký pěkný a hlavně promyšlený konec :-) kdyby tak třeba oznámili závěrečnou 7. sérii, to by byla jiná :D
Když jsem viděla v nadpisu že půjde i o Younger, zadržela jsem na pěkně dlouho dech. Díky bohu za každou další sérii :)
I když mě Younger stále baví, myslím že by udělali dobře kdyby oznámili třeba závěrečnou 8. sérii. Nebránila bych se pak nějakému spin-offu
Jsem v rozpacich z Designated Survivor, koncovka 3.serie byla takova nachystana na dalsi pokracovani..., ale po te, co snizili ucast Maggie Q na minimum a pak ji jeste zabili, jsem se hodne rozmyslela, jestli budu koukat na pripadnou dalsi serii. No, takto to vyresili za me.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
já jsem napůl ráda a napůl nerada za Younger... sledovat to samozřejmě budu, ale spíše bych brala nějaký pěkný a hlavně promyšlený konec :-) kdyby tak třeba oznámili závěrečnou 7. sérii, to by byla jiná :D
Pepka napsal(a):
I když mě Younger stále baví, myslím že by udělali dobře kdyby oznámili třeba závěrečnou 8. sérii. Nebránila bych se pak nějakému spin-offu
Tiež by som už uvítala pre Younger dobre ukončenú finálnu 7. alebo 8. sériu
Zrušeniu Designated Survivor sa nečudujem. Mal som ten seriál rád, ale po odskočení ABC to stratilo šmrnc. Seriál má bavil, keď sa riešili nejaké krízy, či už doma alebo v zahraničí. Vtedy to bolo dynamické, akčné, napínavé. V poslednej sérii sa riešia iba voľby. Všetko ostatné vrátane dejovej linky Maggie Q išlo do úzadia. Predtým som hral jednu epizódu za druhou, teraz mám problém dopozerať sezónu.