Konec oznámený dopředu a nehrozí natahování do nesmyslu. Za mě super rozhodnutí :)
Akorát jsem viděl trailer, přijdu sem a je tu info o čtvrté sezóně. Hele, první sezóna měla zůstat sama. Všichni to víme, všichni to cítíme stejně a všichni by to ocenili. Jenomže on je to pořád dost silný seriál a tak jsem rád...asi?
"...Netflix se v červenci rozhodl editovat scénu sebevraždy z finále první série..."
Podle mě by více seděl výraz "cenzurovat".
_-0-_ napsal(a):
"...Netflix se v červenci rozhodl editovat scénu sebevraždy z finále první série..."
Podle mě by více seděl výraz "cenzurovat".
Přesně! Navíc po takové době, fakt nechápu. Jen doufám, že to není inspirace pro další...
První série byla boží. Druhá už byla trošku zbytečná, ale povedla se a líbila se mi. Ale třetí a dokonce čtvrtá série? Proč, proč, proč? Tohle už pro mě nebude 13 reasons why. Tenhle seriál byl o osudu Hannah Baker. Ten jsme se dozvěděli, tak k čemu pokračování? Podle mě měli udělat spin-off, protože věřím, že postavy ještě mají co vyprávět. Jen už to nemá být 13 reasons why...
No už druhá série byla dost navíc a kdybych ji neviděl, asi bych o nic nepřišel. Se sledováním dalších asi prvně počkám na ohlasy, jestli to průser je nebo není.
Ta smrt a zápletka 3. série mě teda překvapila a docela se těším
arthurcz napsal(a):
No už druhá série byla dost navíc a kdybych ji neviděl, asi bych o nic nepřišel. Se sledováním dalších asi prvně počkám na ohlasy, jestli to průser je nebo není.
Ta druhá řada byla fakt šlápnutí do h***a, ale ta třetí zatím docela ujde :) Jen ano, už to nemá moc společného s 1. řadou a její originální myšlenkou