To snad není pravda! A já se na Mockingbird Lane tak těšila! Ten Fuller teda nemá v Americe na růžích ustláno. Sotva přijde s něčím, co se tváří jako nevšední až burtonovská zábava, hned mu to zruší. Copak jsme odsouzeni dívat se jen na seriály, které recyklují stále dokola ten samý scénář? Dočkáme se vůbec někdy něčeho netradičního, čemu dají Amíci šanci, nebo je to už beznadějné?
Nemusíš se bát, Fuller lenošit nebude. Připravuje teďka jeden pilot pro SyFy, High Moon... mám dojem, že i kdyby nechtěl, tak režírovat bude a bude a bude :)
no a samozřejmě příští rok od něj přijde Hannibal :)
Seraphine313 napsal(a):
Nemusíš se bát, Fuller lenošit nebude. Připravuje teďka jeden pilot pro SyFy, High Moon... mám dojem, že i kdyby nechtěl, tak režírovat bude a bude a bude :)
no a samozřejmě příští rok od něj přijde Hannibal :)
Obdivuji jeho výdrž. Ale Mockingbird Lane stejně obrečím. Ten nápad se mi líbil a podle traileru to vypadalo víc než slibně.
venalce napsal(a):
Obdivuji jeho výdrž. Ale Mockingbird Lane stejně obrečím. Ten nápad se mi líbil a podle traileru to vypadalo víc než slibně.
To já zas třeba nepochopím výdrž a nasazení Josse Whedona :D ten chlap nemá nikdy dost :)
mně to přišlo jako takoví zábavnější a barevnější Addamsovi. Fullerova ruka je tam fakt znát. Stejně si ale myslím, že i kdyby to šlo ven, skončilo by to předčasně jako Pushing Daisies.