Suits je pecka, aspoň prvé série určite a do priemeru to má hodne ďaleko :) Ale posledné série šli dosť dole kvalitou, odkedy začali odchádzať postavy. O Pearson som mala pochybnosti už od toho backdoor pilotu, čo bol vysielaný pred časom ako jedna z epizód Suits a ako vidím, nemýlila som sa :( Pilot pozriem, ale ďalej to nevidím pozitívne.
Myslím že tomuhle spinoffu snad nemohl nikdy nikdo věřit. Ani tvůrci :P
Toto sa na Suits ani nehrabe. Ale zase, moja zvedavosť nepustí.. seriál je zatiaľ priemerný, tak uvidíme ktorým smerom to pôjde.
A stejně byla nejlepčí ve Firefly :-D
On ten serial neni ze zacatku nejak super vyrazny jako byl Suits, nicmene odsuzovat ho po dvou nebo trech epizodach je dost chyba. Chvili to trvalo, nicmene ted uz to zacina byt celkem zajimave. Rozhodne si zalouzi vic jak 50 procent.
Dokoukáno, nakonec dávám 60 procent. Suits jsem zatím neviděla, takže nemůžu porovnávat, ale tady ani tak moc nejde o právničinu, spíš je to politický seriál. Postavy mi až tak moc nesedly, možná je to tím, že seriál má jen jednu řadu, takže není moc času si na ně zvyknout. Těšila jsem se na svou oblíbenou Bethany Joy Lenz, ale až tak moc se nepředvedla - opět je to tím, že postava mi až tak moc nesedla. Nejvíce mi byla sympatická Yoli, která zde měla bohužel dost málo prostoru.
Zrušení po první sérii mě nijak nemrzí, i když seriál končí hodně otevřeně.
Závěr:
Jessica se dozvídá pravdu o tom, co se stalo před 15 lety. Nick se chce přiznat, ale v jeho verzi jsou mezery. Jessica přijde na to, že Tommyho nezabil Nick, ale byl to starosta, kterého jeho bratr pouze kryje. Keri se rozhodne vzdát pozice státní návladní a vezme místo v soukromé právnické firmě, aby ženatého Bobbyho nemusela mít každý den na očích. Jessica nabídne své sestřenici Angele místo radní. Stephanie Bobbymu předá rozvodové papíry, ale řekne mu, že rozvod nechce, chce pouze zpět muže, do kterého se před lety zamilovala. Jessica konfrontuje Bobbyho ohledně vraždy Tommyho. Slíbí mu, že mu problém pomůže vyžehlit, ale je to poslední laskavost - nadále odmítá být jeho poskokem.