Diskuze k článku Novinka pod lupou: Wu Assassins (Netflix)
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 8. 2019 / 18:50:45 (před 5 roky)
off

Na tohle se docela těším, už mám staženo a čekám na deštivý den ;-)

Marvio
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 8. 2019 / 19:54:57 (před 5 roky)
off

Mno, jakmile se mi to na Netflixu objevilo, tak jsem mrknul. Obecně se mi celkem líbily bojový scény, ale ten příběh a herecký výkony, to je céčková kvalita... Aaaach jo. Nějaká bojovka, klidně s fantasy zápletkou, není nikdy na škodu, ale takhle fakt ne. Netflix umí udělat parádní věci (viz Marvelovky) nebo Narcos, ale umí udělati strašnej odpad nebo prostě jen něco do počtu. Tohle bych zařadil do tý poslední skupiny...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
20. 8. 2019 / 20:22:09 (před 5 roky)
on

Kvalitní seriál, doporučuji. Potěšilo mě, kolik známých herců, jde zde mohl vidět :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
21. 8. 2019 / 16:20:11 (před 5 roky)
off

Parádní hudba u bojových scén? Vždyť tam u snad všech krom té poslední bylo ticho, ne? Nebo si to pamatuju blbě? O.o

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 8. 2019 / 16:47:39 (před 5 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Parádní hudba u bojových scén? Vždyť tam u snad všech krom té poslední bylo ticho, ne? Nebo si to pamatuju blbě? O.o

Komentář/článek byl patrně k neviděnému seriálu/pilotu. Hlavně, že nás jako již tradičně oslovil textem: "Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!" Tahle šílená formulace aktuálně tvoří cca 50% textu na hlavní stránce SZ, kde je zopakována 10x).

Nechci se nikoho dotknout, ale to opravdu není dobře. Nejen jazykově, ale hlavně úmornou redundancí a blokováním nejcennějšího prostoru WEBu.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
21. 8. 2019 / 18:07:22 (před 5 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Komentář/článek byl patrně k neviděnému seriálu/pilotu. Hlavně, že nás jako již tradičně oslovil textem: "Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!" Tahle šílená formulace aktuálně tvoří cca 50% textu na hlavní stránce SZ, kde je zopakována 10x).

Nechci se nikoho dotknout, ale to opravdu není dobře. Nejen jazykově, ale hlavně úmornou redundancí a blokováním nejcennějšího prostoru WEBu.

Prosím, do tohohle mě netahejte. Já se normálně ptám, protože si dokážu přiznat, že jsem pilot viděla už před nějakým časem a paměť mě může klamat. Pokud máte něco proti ragelly, vaše věc, ale já váš názor nesdílím.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
21. 8. 2019 / 19:16:56 (před 5 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Prosím, do tohohle mě netahejte. Já se normálně ptám, protože si dokážu přiznat, že jsem pilot viděla už před nějakým časem a paměť mě může klamat. Pokud máte něco proti ragelly, vaše věc, ale já váš názor nesdílím.

Tak já proti Ragelly nic nemám (vždyť je koneckonců jedna z mála, kdo sem ještě píše články, bez ní by to tady skomíralo), s jejími názory nemusím vždycky souhlasit, ale Novinky čtu ráda, ale to neustálé opakování stejné rozjásané věty už mi taky pije krev - mnohem radši bych si ještě před kliknutím přečetla konkrétní informaci o daném seriálu než tenhle balast (třeba i kvůli případnému pozdějšímu dohledávání článků - někdy si prostě nezapamatuji obrázek ani název a rozklikávat jeden článek po druhém, než se dostanu k alespoň nějakým relevantním informacím, je dost opruz).

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 8. 2019 / 23:20:11 (před 5 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

...Pokud máte něco proti ragelly, vaše věc, ale já váš názor nesdílím.

Nebylo v tom nic osobního (pokud to tak působilo, tak se ragelly omlouvám). V první větě jsem z opatrnosti použil slovo "patrně" - mnohokrát na mě působily komentáře, názory a hodnocení (různých autorů) dojmem, že jsme v lepším případě každý viděl něco jiného...

Co se týká komentáře k "vatoidnímu" textu, kterým je zaplevelena hlavní stránka, s tím objektivně nesouhlasit nelze - to je do očí bijící fakt :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."