Uz jen kvůli třem časovým osám se na to možná kmrknu
Podla hodnoteni mozno pilotu dam sancu, ale koli hereckemu obsadeniu: Lucy Liu, Ginnifer Goodwin, ktore nemam rad a zase rasovej vyvazenosti .. pochybujem ze dam viac ako 50 % ..tie zeny ma irituju a historicke veci ma moc neberu k tomu 50 a 60 roky uz vobec nie.
Zatím to je strašná vztahovka, takže už se těším na vraždy. Bude zajímavé sledovat jak se s tím každá vyrovná v jiných érách.
Černoška mě nezajímá vůbec. Lucy Liu dost přehrává, ale zatím mě strašně baví :D Beth Ann je chudák no, ale myslím že má slušně naběhnuto se stát totálním psychem.
Docela to ujde. Myslím že tak max 1 manžel chcípne.
Tak pilot se mi moc líbil, škoda že mi na něj už nezbyla kolonka v letošní výzvě :D
Ještě jsem neviděla, ale těším se. Jen by mě zajímalo, čemu je na škodu, že v hlavní roli jsou běloška, černoška i Asiatka?
misasherlock napsal(a):
Ještě jsem neviděla, ale těším se. Jen by mě zajímalo, čemu je na škodu, že v hlavní roli jsou běloška, černoška i Asiatka?
A kde je napsáno, že je to na škodu? :)
ragelly napsal(a):
A kde je napsáno, že je to na škodu? :)
Tak narážím na to "zklamání" z hodnocení. Zajímalo mě, jestli to má nějaký (negativní) dopad na příběh :)
Podle traileru mi přijde současná časová linie (herci) jak vystřižená ze sitcomu, připadá mi, že neumí hrát, ale to asi budu moct posoudit až po shlédnutí minimálně pilotu.
misasherlock napsal(a):
Tak narážím na to "zklamání" z hodnocení. Zajímalo mě, jestli to má nějaký (negativní) dopad na příběh :)
Stačí si přečíst celou větu + k ní přiřazený odstavec, z toho snad odpověď jde docela dobře odvodit :)
misasherlock napsal(a):
Chybí tam v hlavních rolích ještě představitelé LGBT komunity, mentálně retardovaní, vozíčkáři... - to vše okořeněno předávkovaným ekopatosem.
_-0-_ napsal(a):
Chybí tam v hlavních rolích ještě představitelé LGBT komunity, mentálně retardovaní, vozíčkáři... - to vše okořeněno předávkovaným ekopatosem.
tak LGBT jsme se už dočkali ;)