Už jenom, že v tom hraje O.Bloom se mrknu alespoň na nějalý díl
Ragelly úplně s tebou soucítím, já se už při koukání na trailer soustředila pouze na ten otřesný účes Cary :D potěšilo mě, že nejsem jediná
Bojím se, aby to nebyla další sluníčkářská blbina. Už teď to vypadá jako alegorie současného světa. Chudáci víly jako imigranti, protože bílé svině válčí o jejich zemi. Chjo.
Jinak by mne to docela bavilo a kupodivu mne ten cařin účes tolik nevytáčí ;-)
Ale jinak Orlando, Cara a spousta ošklivých nevýznamných herců ...
Škoda, že vám naprosto marginální věc jako nějaký účes dokáže až tak moc ovlivnit sledování. Mně se to líbilo, sjel jsem to jedním vrzem a těším se na dvojku. :D
Mně se účes Cary teda fakt líbí :D. Jinak jsem skoro na konci a extra pecka to není. To, že je to agitka, mě až tak netrápí. Co mi ale vadí dost je občasná nesmyslnost a důraz na to, že Orlando musí imrvére každého a každou zachránit. A aby to šlo vždy naroubovat, tak necháme dělat některé postavy nesmyslné věci (např. boj Vignette s tím týpkem z podsvětí, kdy ho mohla oddělat hned, a ona se s ním pere ve vzduchu, aby pak mohl přijít Philo a zachránit ji...)
Já tomu ze začátku moc šancí nedávala. Podívala jsem se vlastně jen díky tomu, že část se natáčela v Praze. A překvapivě mě to chytlo a dokoukávám poslední díly
Já se na to hrozně těšila, protože takových fantasy seriálů (a ještě navíc s Orlandem) se dnes nevidí mnoho. A musím říct, že mě seriál nezklamal. Naopak jsem si ho užila, zkoukla to skoro na jeden zátah a už se zase dívám, kdy bude další série :D