Impulse
Kdy a kde?od 16. října na Youtube
Proč to sledovat?Facebook má na svém kontě hned několik překvapivě dobrých seriálů.
jsem trochu znatený kde to mám tedy sledovat.
Salem napsal(a):
Impulse
jsem trochu znatený kde to mám tedy sledovat.
Tak zkus trošku pátrat a třeba zmatení pomine :)
Od kdy je prosinec na podzim?
Mehal napsal(a):
Od kdy je prosinec na podzim?
Od vždycky? Alespoň z většinové části.
Tak na Supernatural se tesim opravdu hodne.
Co je smutne, ze z toho celeho vypisu sleduju jen 3 serialy. Kde jsou ty doby, kdy jsem na podzim nevedela, ktery serial zapnout driv? Rok od roku horsi.
Najviac sa tesim na Supernatural . Mimochodom co tak zaradit pilotnu epizodu Supernatural do rubriky S lupou do historie ?
začiatok konca :( toto bude ešte smutnejšia seriálová sezóna ako tá predchádzajúca, po TBBT mi končí The 100 a aj SN a žiadna obstojná náhrada sa nečrtá, asi budem musieť začať chodiť medzi ľudí a socializovať sa :D
Čo sa SN týka tak ja akosi verím, že nás nečaká klasický americký happy end a, že aspoň jeden z Winchestrovcov definitívne zomrie
11. října je ještě nový Are you afraid of the dark? :)
luciakanky napsal(a):
začiatok konca :( toto bude ešte smutnejšia seriálová sezóna ako tá predchádzajúca, po TBBT mi končí The 100 a aj SN a žiadna obstojná náhrada sa nečrtá, asi budem musieť začať chodiť medzi ľudí a socializovať sa :D
Čo sa SN týka tak ja akosi verím, že nás nečaká klasický americký happy end a, že aspoň jeden z Winchestrovcov definitívne zomrie
Musím souhlasit. Celkově mám také pocit, že nabídka nových seriálů je rok od roku slabší. Asi dám šanci pilotu Batwoman ale jinak tam nic zajímavého nevidím. Po Supernaturalu, The 100 a Arrow zůstane velká mezera a je otázka čím ji zaplnit.
luciakanky napsal(a):
To by bolo klišé. Veď zomierajú stále, každú chvíľu. A postupne všetky vedľajšie postavy. Skôr nejaké unormálnené prežitie by bolo naozaj niečo, čo by vybočovalo zo zabehnutého stereotypu.