Diskuze k článku S lupou do historie: Game of Thrones
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
3. 10. 2019 / 14:24:36 (před 5 roky)
off

No tak pilot GoT je takový nemastný-neslaný (ale taky je to věc názoru), v podstatě i několik dalších dílů jsou na tom stejně, až pak se rozehraje pravá Hra o trůny. Chtěl bych ale moc vidět ten úplně první pilot, který pak předělali, ten byl prý naprostá katastrofa. :)

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
3. 10. 2019 / 19:35:55 (před 5 roky)
off

Zima se blíží, když už :)

Jenže bohužel, v pilotu působí nudně i svatební hostina, která má být doslova le-gen-dár-ní.
Eh, what?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
4. 10. 2019 / 07:10:22 (před 5 roky)
off

Tohle hodnocení mě hodně potěšilo, patřím mezi tu nepolíbenou hrstku a hned mám další důvod, proč v tomto stavu setrvat.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 10. 2019 / 07:13:56 (před 5 roky)
off
arthurcz napsal(a):

Tohle hodnocení mě hodně potěšilo, patřím mezi tu nepolíbenou hrstku a hned mám další důvod, proč v tomto stavu setrvat.

EHM .. a co tak sa pozriet aj na taky maly riadok .. Hodnotenie celeho serialu ...

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 10. 2019 / 10:08:30 (před 5 roky)
off

Neviem čo si mám myslieť :D stále som v móde, ktorý odoláva tomuto seriálu :D ale knižky mám prečítané. Asi to bude môj najväčší problém :D

Bee Doo, Bee Doo
jesmot
Autor článku | Cool level: 56 | Richard Castle
4. 10. 2019 / 20:00:57 (před 5 roky)
off
Nevada napsal(a):

Zima se blíží, když už :)

Moje chyba, přiznávám. Bral jsem popis z profilu seriálu, který jsem neopravoval.

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 10. 2019 / 23:11:09 (před 5 roky)
off
arthurcz napsal(a):

Jsem na tom stejně. Viděla jsem pár dílů kvůli humbuku okolo a neoslovilo mne to. Takže z tohohle hodnocení mám celkem radost.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!