Bluff City Law jsem tak nějak čekala :)
Bluff City Law bylo jasné, i proto jsem se do něj vůbec nepouštěl :D
Why Women kill mě velmi překvapilo, jsem napjatá jak tvůrci pojmou další sérii,tomu se snad ani nedá říkat pokračování, ale je to škoda, protože Gennifer a Lucy tady vytvořily majstrštyky. No tady příhodně nezbývá než se nechat překvapit jako během celého seriálu.
Prodloužení WWK mi udělalo obrovskou radost, první série byla opravdu skvělá! Teď jen, aby druhá udržela laťku a přišla s novou skupinkou skvělých postav a hlavních hereček (moje zbožné přání je Elizabeth Mitchell, je to už dlouho, co se někde objevila a tohle by ji mohlo sednout :).
Jinak stojí Evil za to? Trailer mi přišel celkem fajn, ale radši bych názor někoho, kdo toho viděl trochu víc :D
Než začala nová televízna sezóna, myslel som si, že seriál Evil bude jasným hitom.
Potom ale začala byť zverejňovaná sledovanosť a na základe tej som si myslel, že Evil pôjde na CBS z noviniek ako prvá mimo hru.
Takže toto predĺženie je pre mňa veľkým prekvapením. Predpokladám, že ten seriál musí ešte naberať na sledovanosti v priebehu týždňa, keď sa započíta sledovanosť aj z nahrávačov a repríz...
Hitchhiker napsal(a):
Why Women kill mě velmi překvapilo, jsem napjatá jak tvůrci pojmou další sérii,tomu se snad ani nedá říkat pokračování, ale je to škoda, protože Gennifer a Lucy tady vytvořily majstrštyky. No tady příhodně nezbývá než se nechat překvapit jako během celého seriálu.
Naprosto souhlasím, obě herečky to pozvedly ještě o stupeň výš.