Za sebe musím říct že je to další nízkorozpočtový trash od Netflixu,, prostě Netflix jede na kvantitu a at příjde kdokoli s nápadem na seriál, tak ho hned schváli, jen proto aby zaplnili svoji knihovnu, protože na jeden kvalitní seriál od Netfflixu připadne 10 pruměrných až podpruměrych jako Another life, Rising dion, Day break atd.
Já se u toho zasmála :-D Souhlasím, že Angelica vyčnívá, a v dalších dílech bude čím dál lepší :-D
Já mám už všechny díly za sebou, je to skvělá oddechovka a rozhodně nesouhlasím s komentáři nademnou.
(Teda, až na to, že Raising Dion je trash, když skončil druhej díl měla jsem pocit, že jsem jich viděla už asi pět, jak se to neskutečně táhlo.)
Mě rozhodně zaskočil konec. Celý seriál je fajn oddechovka a něco, na co člověk po shlédnutí zapomene, ale poslední epizoda se rozhodně zasloužila o to, že na seriál jen tak nezapomenu :D
Přežil jsem E01 s drobnými následky na psychice, sledovali jsme to 3 různého věku, ale výjimečně jsme se shodli - z mého pohledu to není ani postapo, ani komedie, ale paskvil. Zkrátka mě to unudilo téměř k smrti.
Další díly jsem neviděl (a nikdy neuvidím), takže nemohu komentovat tu hypertyrofovanou netflixáckou výchovu, která má zamořovat zbytek serie (v díle, který jsem viděl, jen začala vystrkovat růžky).
Viděna celá série a super oddechovka... Nechápu lidi a asi jsem nikdy nepochopil, kteří odsuzují seriál podle jedné epizody. Kvůli tomu to je seriál. Hodnotit se má celá série. A popravdě řečeno, mě se to líbilo a přišel jsem tomu na chuť. Za mě nejlepší poslední epizoda a jen kvůli ní bych uvítal i druhou sérii.
Dokoukáno. Souhlasím s názorem ARGUSE, že druhá polovina série je slabší, ale zase první 3-4 díly jsou fakt luxus na solidních 90 %, bavila jsem se u nich královsky. I když pak už jsem se tolik nezasmála, i tak se mi líbil nápad udělat každý díl stylově maličko jiný podle toho, na kterou postavu se zaměřuje (např. skoro žádné dialogy u Turba, sitcomový styl u Čarodějnice atd.).
A musím teda říct, že i když bych se na druhou sérii koukla ráda (prostor pro pokračování tu rozhodně byl), tak ten závěr je prostě solidně badass a já jsem s ním naprosto spokojená. Poslední scéna se stylem vrací zpět k prvním dílům, nabízí zajímavé a nevyzpytatelné postavy a skvělé dialogy, které naprosto boří jakékoliv předsudky a stereotypy.
Tohle seriál rozhodně umí. Tvůrcům se výborně povedlo nastavit prostředníček všem konvencím a skvěle ironicky a sarkasticky komentovat události, které už jsme v postapo teen filmech a seriálech viděli tisíckrát. Tleskám.
Závěr:
Otevřený. Josh a Sam vedou skupinku teenagerů proti Baronovi a jeho armádě sportovců a podaří se jim Barona zabít. Meč ho sice nezraní, ale na něm namazané arašídové máslo, na které je bývalý ředitel hodně alergický, už ho spolehlivě zabije. Proti sportovcům povolá skupinka s Joshem pomocí hudebních nástrojů svou vlastní armádu Goulíků, které zvuky přitahují. Čarodějnice úspěšně pošle aktivní atomovku do vesmíru a při odpalu se jí nic nestane (ve druhé sérii by se pravděpodobně zkoumalo, co je tato postava vlastně zač). Josh je nadšený z vítězství a vyzná Sam znovu lásku - řekne jí, že spolu budou žít ve svém koutku v obchoďáku, který připomíná rodinný dům. Sam ho ale odpálkuje s tím, že ji stále nezná, že o ničem takovém nikdy nesnila. Místo toho usedá na uvolněný trůn a se souhlasem všech se ustanoví novou vůdkyní místních spolků, zatímco Josh, Angelica a Wes na ni šokovaně koukají.
ragelly napsal(a):
Dokoukáno. Souhlasím s názorem ARGUSE, že druhá polovina série je slabší, ale zase první 3-4 díly jsou fakt luxus na solidních 90 %, bavila jsem se u nich královsky. I když pak už jsem se tolik nezasmála, i tak se mi líbil nápad udělat každý díl stylově maličko jiný podle toho, na kterou postavu se zaměřuje (např. skoro žádné dialogy u Turba, sitcomový styl u Čarodějnice atd.).
A musím teda říct, že i když bych se na druhou sérii koukla ráda (prostor pro pokračování tu rozhodně byl), tak ten závěr je prostě solidně badass a já jsem s ním naprosto spokojená. Poslední scéna se stylem vrací zpět k prvním dílům, nabízí zajímavé a nevyzpytatelné postavy a skvělé dialogy, které naprosto boří jakékoliv předsudky a stereotypy. https://www.rexter.cz/rubriky/kultura/serial-zaklinac-na-netflixu-online-obsazeni-a-dabing_1166.html
Tohle seriál rozhodně umí. Tvůrcům se výborně povedlo nastavit prostředníček všem konvencím a skvěle ironicky a sarkasticky komentovat události, které už jsme v postapo teen filmech a seriálech viděli tisíckrát. Tleskám.
Závěr:
Otevřený. Josh a Sam vedou skupinku teenagerů proti Baronovi a jeho armádě sportovců a podaří se jim Barona zabít. Meč ho sice nezraní, ale na něm namazané arašídové máslo, na které je bývalý ředitel hodně alergický, už ho spolehlivě zabije. Proti sportovcům povolá skupinka s Joshem pomocí hudebních nástrojů svou vlastní armádu Goulíků, které zvuky přitahují. Čarodějnice úspěšně pošle aktivní atomovku do vesmíru a při odpalu se jí nic nestane (ve druhé sérii by se pravděpodobně zkoumalo, co je tato postava vlastně zač). Josh je nadšený z vítězství a vyzná Sam znovu lásku - řekne jí, že spolu budou žít ve svém koutku v obchoďáku, který připomíná rodinný dům. Sam ho ale odpálkuje s tím, že ji stále nezná, že o ničem takovém nikdy nesnila. Místo toho usedá na uvolněný trůn a se souhlasem všech se ustanoví novou vůdkyní místních spolků, zatímco Josh, Angelica a Wes na ni šokovaně koukají.
Zcela souhlasím a myslím si, že se najdou mnohem zajímavější záležitosti, u kterých nemám pocit ztraceného času. Začátek slušnej, ale pak to prostě zvadne. A je to škoda...
ragelly napsal(a):
Závěr:
Vtipný. Moje poznámky:
Konec uzavřený: Josh všechny zachrání včetně Sam. Sam mu řekne, že nechtěla být zachraňována a převezme nadvládu nad všemi...