Diskuze k článku Novinka pod lupou: Looking for Alaska (Hulu)
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 11. 2019 / 11:42:47 (před 5 roky)
off

Rozhodně jste mě navnadily;)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 11. 2019 / 11:43:25
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 11. 2019 / 17:11:17 (před 5 roky)
off

Čítala som všetky knihy od Johna Greena a Aljašku mám veľmi rada, takže som to začala pozerať pomerne skepticky s očakávaním, že predsa len to na emóciu z knihy mať nebude. Mýlila som sa. Bolo to urobené veľmi dobre :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 11. 2019 / 18:45:38 (před 5 roky)
off

Já jsem tam ještě zapomněla napsat, že mi hlavní hrdina vzhledově hrozně připomíná mladou verzi Chada Michaela Murraye z jeho raných OTH let :D Úplně jako by mu z oka vypadl.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 11. 2019 / 22:05:33 (před 5 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já jsem tam ještě zapomněla napsat, že mi hlavní hrdina vzhledově hrozně připomíná mladou verzi Chada Michaela Murraye z jeho raných OTH let :D Úplně jako by mu z oka vypadl.

Toto znie fajn. :D

Ja som si ešte pred týždňom myslela, že to má byť film, až potom som kdesi vygooglila, že pôjde o seriál. Celkom ste ma navnadili, skúsim to niekde nájsť a pozrieť si.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 6. 2020 / 12:04:42 (před 4 roky)
off

Dokoukáno. Z původního 80% hodnocení pilotu nakonec desítku snižuju, protože to na mě byla až moc velká depka a Alaska ve výsledku byla docela otravná a přehnaně dramatická postava. Ale i tak moc fajn seriál, kouká se na to snadno, ale zároveň vás až mrazí, když si uvědomíte, čím vším si někteří (zvlášť mladí) lidé musí v životě procházet.

Závěr:
Kluci si vyčítají, že opilou Alasku nechali odjet autem. Nakonec se dozví pravdu o tom, že Alaska zapomněla na výročí smrti své matky a v opilosti se vydala k jejímu hrobu. Hrdinové se domluví s celou školou na závěrečném největším pranku všech pranků na počest Alasky a úspěšně ho uskuteční - přesvědčí ředitele, aby na den proslovů pozval uznávaného sexuologa, místo něj ovšem přivedou prodavače z benzínky, který před školou udělá striptýz a přidají se k němu všichni studenti mužského pohlaví ve škole. Pudge s Colonelem jedou navštívit místo, kde Alaska zemřela a kde má u silnice křížek, obejmou se a společně truchlí. Parta odnese tajně lavičku na počest Alasky na jejich tajné místo pod mostem, kam chodili kouřit a kout pikle. Pudge vede závěrečný monolog, ve kterém se smiřuje se smrtí své lásky a rozhodne se žít dál bez viny, ale nezapomínat.