Teda mám trochu strach najmä z toho že má ísť o akčnú komédiu a i z toho že to točí FOX. No tak ale nechajme sa prekvapiť i keď je veľmi pravdepodobné že sa bude jednať o seriál ktorý skončí po prvej sérii. Ale tak bude lepšie sa nechať prekvapiť možno to bude prekvapenie príjemné.
To že si to objednal FOX je už samo o sobě špatná zpráva... ale chtít z toho udělat akční komedii??? Asi ještě nemaj naplánovanejch dost seriálů, který chtěj zrušit... naprosté plýtvání dobrým materiálem... :-(
Hm, no ale gamesa samotná je akční a plná vtipných hlášek. Beru to tak, že to chtějí zachovat. Neznamená to, že z toho udělají Teorii velkého třesku. Naopak bych se toho nebál, protože Alias byl hit a počítám, že jeho chlápek, co na tom dělal, nebude amatér... Víc mě děsí FOX samotný...
Přesně tak, určitě bych to "akční komedie" nebral tak doslova. Viz. jak píše megawir ;-)
Jinak já se tedy těším, jak to pojmou a jelikož Alias byl opravdu hit, tak se máme na co těšit ;-)
nevím, jak je to u seriálů, ale filmy podle her bývají o ničem. pokud jsem po traileru vůbec měla zájem, tak to stejně dopadlo hrozně.