Diskuze k článku S lupou do historie: Warehouse 13
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
27. 10. 2019 / 15:14:43 (před 5 roky)
on

už dlouho si říkam že bych se na to znovu kouknul a ty mi to takhle přiživuješ :D ale je pravda že ten začátek byl takový pomalý ale rozjelo se to potom luxusně do toho pak crossovery s eurekou a nebylo si na co stěžovat

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
27. 10. 2019 / 15:25:29 (před 5 roky)
off

Zrovna mám rozkoukany maraton, je fakt, že začátek byl pomalejší, ale potom to byla fakt pecka.

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 10. 2019 / 16:52:37 (před 5 roky)
off

No, jo, Warehouse to je vzpomínka, trochu slabší Eureka, ale i tak moc dobrá. A s příchodem Steva Jinkse to dostalo nový skvělý náboj.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 10. 2019 / 17:33:35 (před 5 roky)
off

Děj sám o sobě mi přijde trochu levný, ale na zabavení podle mě dobrý. Co mě ale odrazovalo jsou postavy. Byli mi nesympatičtí, Claudie sama o sobě vypadá už vzhledově a charakterově taková typická "cool, bubbly" holka, ale nic mě na ní nezaujalo a vlastně bych se bez ní obešla.
Měla jsem moc ráda H.G a ano, šíleně mě nasr@lo, že Myka skončila Petem, potom, co byl jejich vztah po celý seriál pomalu sourozenecký a odpálili mi H.G, která měla skvělou chemii právě s Mykou a namlsávaly mě celou dobu, že by z toho mohlo něco být a pak kulový! Že jsem ten seriál zas tolik nežrala, ale tyhle dvě jsem fakt chtěla vidět spolu.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 10. 2019 / 17:34:02
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 10. 2019 / 20:51:18 (před 5 roky)
off

Je to spinoff Eureky, nejlepší byly crossovery a pak i vypůjčení jedné z hlavních hereček. Škoda toho divného uspěchaného konce.

Sláma u kravína!
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
28. 10. 2019 / 08:59:45 (před 5 roky)
off

Byla to skvělá jízda. Pořád držím v archivu, až dozraje čas... :)

jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
29. 10. 2019 / 06:41:12 (před 5 roky)
off

ano, na vánoce bude maraton :-)

jduch
Motna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 11. 2019 / 16:21:14 (před 5 roky)
off

Jeden z mých oblíbených seriálů. Pilot byl opravdu slabší, ale některé epizody zase až moc dobré. Postava H. G. Wells asi nejlepší z celého seriálu. Pohodový seroš na víkendová odpoledne. Jednoznačně doporučuji.

Pan Úžasný