Mě osobně se víc líbí verze z roku 2008, je to vlastně pokračování..KITT nemá chybu
Jessica Angell napsal(a):
Mě osobně se víc líbí verze z roku 2008, je to vlastně pokračování..KITT nemá chybu
:D
No jo, kdo by nepamatoval Knight Ridera. Já jako malý kluk to totálně žral. Ten odpolední blok nezapomenu snad do konce života. Nejdříve Odpadlík a pak Knight Rider :D 2 hodiny blokování televize doma. Ale mám na to jen ty nejlepší vzpomínky. Ikdyž už jsem poté oba seriály viděl celé a jako dospělému to už zas tak moc super nepřišlo, tak i za tu nostalgii, to prostě nemůžu ani slovem poplivat :)
Tak já si to užíval po večerech na ORF (Rakušáci) ještě za socíku.
Kdo by nechtěl mluvící auto? :D Milovala jsem ten seriál kvůli němu.
Chuck_Norris napsal(a):
No jo, kdo by nepamatoval Knight Ridera. Já jako malý kluk to totálně žral. Ten odpolední blok nezapomenu snad do konce života. Nejdříve Odpadlík a pak Knight Rider :D 2 hodiny blokování televize doma. Ale mám na to jen ty nejlepší vzpomínky. Ikdyž už jsem poté oba seriály viděl celé a jako dospělému to už zas tak moc super nepřišlo, tak i za tu nostalgii, to prostě nemůžu ani slovem poplivat :)
K mému odpolednímu bloku patřila ještě Nulová šance, Xena a Sindibád :D. A ještě Riskuj no, ale to není seriál :D.
Jinak z Knight Ridera asi nejvíc miluju tu znělku a mám ji uloženou dodneška. Takový poctivý osmdesátkový nářez :-). A jinak o mluvícím a hlavně samořídícím autě jsem teda rozhodně snila :D. Takže ano, KITT a spol nostalgie jak sviňa :-).
Já na to nikdy nekoukala. Viděla jsem jen pár dílů. Já žrala Nulovou šanci a A-team. A taky Xenu. Ale tu už jsem pak nedokoukala, protože mi to už přišlo blbý - nebo jsem vyrostla. Těžko říct.
Jak vlastně dopadla Xena?
Tulrika napsal(a):
Já na to nikdy nekoukala. Viděla jsem jen pár dílů. Já žrala Nulovou šanci a A-team. A taky Xenu. Ale tu už jsem pak nedokoukala, protože mi to už přišlo blbý - nebo jsem vyrostla. Těžko říct.
Andromache ti to práve spisuje, garantujem ti, že toto je teraz ona. Zúrivo sa snaží spísať všetko dôležité. A vynadá ti za to, že ti to ku koncu prišlo blbé :D
phoboska napsal(a):
Andromache ti to práve spisuje, garantujem ti, že toto je teraz ona. Zúrivo sa snaží spísať všetko dôležité. A vynadá ti za to, že ti to ku koncu prišlo blbé :D
Teď jsem se teprve znova přihlásila a právě to vidím poprvní :D. Ale myslím, že na ten gif právě teď dojde :D :D.
Tulrika napsal(a):
Předně mě zajímá, co si pamatuješ, žes viděla jako poslední :D. Bez toho se do toho zuřivého sepisování nemůžu pustit, protože to bych to taky mohla psát od začátku díl po díle :D. Takhle snad bude stačit sumář sezon :D :D. A jinak blbý+vyrostla jsem.. I hate to break it to you, ale Xena byla vždycky víc seriál pro odrostlejší publikum (17+) než pro děti :-). Jako dospělá si tam všimneš jiných věcí a easter eggů než jako dítě :-). Ale jsem docela v pokušení použít ten exorcistický gif jako :D.
A propos, když už jsme u té Xeny.. Kde se můžu přihlásit k sepsání vlastního názoru do SLDH konkrétně k tomuto seriálu :D? Myslím, že by to chtělo fakt víc než jednoho člověka :D :D.
Když je řeč o těch osmdesátkách, líbil se vám song True Survivor, který David nazpíval pro tu úleťárnu Kung Fury?
"Er kommt, Knight Rider....Ein Auto, ein Computer, ein Mann....Knight Rider, ein Mann und sein Auto kämpfen gegen das Unrecht."
Pravdou je že je to taka kultovka, ze dnes je bezne pocut legendarne vrrr-vrrrr ktore robil svetlami KITT z mobilnych telefonov ako ton na spravy alebo ine hlasenia :)
A pravdou je taktiež , že aj uvodna melodia je dodnes popularna :)
Takze odo mna ma urcite vdaka svojej dobe vzniku a efektom a napadom o inteligentnom aute 100%
a samozrejme k tomu A-Team , Odpadlik ...
misiacik0308 napsal(a):
"Er kommt, Knight Rider....Ein Auto, ein Computer, ein Mann....Knight Rider, ein Mann und sein Auto kämpfen gegen das Unrecht."
Pravdou je že je to taka kultovka, ze dnes je bezne pocut legendarne vrrr-vrrrr ktore robil svetlami KITT z mobilnych telefonov ako ton na spravy alebo ine hlasenia :)
A pravdou je taktiež , že aj uvodna melodia je dodnes popularna :)
Takze odo mna ma urcite vdaka svojej dobe vzniku a efektom a napadom o inteligentnom aute 100%
a samozrejme k tomu A-Team , Odpadlik ...
Odpadlíka teď někdy vysílala TV Prima..tak to byl blast from the past protože na tom jsem vyrostla..herec dneska vypadá hrozně
phoboska napsal(a):
:D
Náhodou, KITT z něj má dobrou srandu občas (Z Mikea, který je synem toho původního) a jinak za mě frčelo SG1, JAG a MASH doma takže jsem ten původní neviděla, max díl sem díl tam..
V době, kdy počítače byly velikosti školních autobusů, aby zvládly byť jen něco víc, než základní výpočty, existence auta s umělou inteligencí byla opravdu revoluční. Pro mě to byl jeden z důvodů, proč mě chytla kybernetika. A dnes, o skoro třicet let později od doby, kdy jsem ten seriál viděl, na něčem podobném pracuji. "Kruh se uzavřel".
Svým způsobem je to podobné jako se Star Trekem, jen tam nebylo tolik sexu ;-)
V životě jsem neviděla ani jeden díl. :D Ale theme song poznám vždycky, to jo.
Tulrika napsal(a):
Blbě, nejde říct, že by to byl happyend, no možná pro někoho, kdo neměl postavu Xeny moc rád (někomu se nemusel moc líbit ten copy-paste postavy Wonder Woman, někdo to třeba ocenil ¯¯\_(ヅ)_/¯¯). :D Xena mi teda nevadí ani dnes, je to takový bizárek, co nedokážu brát moc vážně, ale umí zabavit, to se cení. Hlavně sebou nese nostalgii, která zahřeje u srdce.
Makronka napsal(a):
Blbě, nejde říct, že by to byl happyend, no možná pro někoho, kdo neměl postavu Xeny moc rád (někomu se nemusel moc líbit ten copy-paste postavy Wonder Woman, někdo to třeba ocenil ¯¯\_(ヅ)_/¯¯). :D Xena mi teda nevadí ani dnes, je to takový bizárek, co nedokážu brát moc vážně, ale umí zabavit, to se cení. Hlavně sebou nese nostalgii, která zahřeje u srdce.
Někdo mi tu leze do zelí zdá se ]:-). Ale jinak neznám člověka, kterého by ten konec potěšil.. Nikoho. Naopak znám dost lidí, co Roba chtělo lynčovat :-).
Já si ten obsah seriálu už moc nevybavuji, protože jsem byla hodně malá, když jsem se na to dívala, ale co si naprosto vybavuji, že jsem ho zbožňovala a páni KITT, to bylo auto. Moje nejoblíbenější mluvící auto, jak jsem říkala. Byla jsem tenkrát velmi nešťastná, když ho v televizi přestali vysílat. Sladké dětství.
Novější verze mě neoslovila. Originální je v mém srdci.
andromache napsal(a):
Někdo mi tu leze do zelí zdá se ]:-). Ale jinak neznám člověka, kterého by ten konec potěšil.. Nikoho. Naopak znám dost lidí, co Roba chtělo lynčovat :-).
Xena se mi líbila hlavně proto, že ráda vidím, když se do seriálu protíná styl a vkus samotného tvůrce, který má každý jiný a to ho činí v jistém směru výjímečným.
Mě se samotný přesun do Asie nelíbil. Fakt, že Xena za svou zlou kariéru vraždící mrchy stihla dělat bordel i v Japonsku, jakoby těch mrtvol za sebou nenechala dost (ale byla jako jedna z mála postav na tehdejší dobu, co se za to kál).
Seriál jsem nežrala tolik, aby se mě takhle dotkl konec, sice scéna, kde jsem viděla Xeninu setnutou hlavu byla dost znepokojivá, ale jinak mi konec nevadil zas tolik. Xenina cesta byla vykoupení a podle mě to pro ní nikdy nemělo skončit s happyendem, takhle osvobodila duše, které byly kvůli ní zatracené, našla mír a zároven může být stále po boku Gabrielly, i když ne fyzicky. Je pravda, že kdybych nějak shippovala Gabi a Xenu, asi by mě taky nasralo, že Xenu porazili zrovna v momentě, kdy se jejich vztah posunul dál. A taky to, že Xena má jeden hodně mastný, nevyřízený účet mohlo být naznačeno o trochu dřív, takhle to vypadalo, jakoby to někdo napsal týden před skončením seriálu.
andromache napsal(a):
A propos, když už jsme u té Xeny.. Kde se můžu přihlásit k sepsání vlastního názoru do SLDH konkrétně k tomuto seriálu :D? Myslím, že by to chtělo fakt víc než jednoho člověka :D :D.
Xena je v plánu za pár týdnů. Mělo by stačit do té doby zkouknout a poslat jesmotovi, ale zapsala jsem tě tam.
Jojo, už jsme to s andromache pořešili.