Mohlo by to být zajímavé, jen se bojím, aby se seriál neproměnil na soap operu nebo telenovelu :D Ale knižní podobu Nadějných vyhlídek mám ráda, takže já bych projektu zelenou dala
Uf, Great Expectations v podání CW?
Bojim, bojim...
Ajka napsal(a):
Uf, Great Expectations v podání CW?
Bojim, bojim...
Tak kniha je o chudým obyčejným klukovi, co k bohatství nečekaně přišel a to hodně zajímavým způsobem :) Všechno se ale zamotává, komplikuje, hlavní hrdina se mění a tak dále...pro CW jako na objednávku :))
megawir napsal(a):
Tak kniha je o chudým obyčejným klukovi, co k bohatství nečekaně přišel a to hodně zajímavým způsobem :) Všechno se ale zamotává, komplikuje, hlavní hrdina se mění a tak dále...pro CW jako na objednávku :))
To máš pravdu, ale že bych zrovna prahla po Dickensově klasice ve stylu OTH nebo Gossip Girl?
Hmm...sem s tím, aspoň si zas budu mít na co stěžovat (jsem skeptik, ale CW není zrovna moje krevní skupina ;-)
megawir napsal(a):
Tak s tímhle názorem se tedy určitě neztotožňuji. Některé klasiky by měly zůstat posvátné, hlavně tenhle klenot. A ne, aby z nich dělal někdo soap operku, která bude... "vysoké" kvality.
haroska napsal(a):
Tak s tímhle názorem se tedy určitě neztotožňuji. Některé klasiky by měly zůstat posvátné, hlavně tenhle klenot. A ne, aby z nich dělal někdo soap operku, která bude... "vysoké" kvality.
Z toho co jsem psal čpí ironie na sto honů, ty názore :-)