Diskuze k článku Seriálové osudy: Anne with an E, Servant a další
Lucyen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 11. 2019 / 22:20:00 (před 4 roky)
off

Anne mě mrzí, doufala jsem, že budou další série :(

TerriEstrabao
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 11. 2019 / 06:56:57 (před 4 roky)
on

Anne by si zasloužila sérií mnohem, mnohem víc. :((

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
27. 11. 2019 / 07:10:22 (před 4 roky)
on

Anne zamrzela...určite by si zaslúžila viacej sérií. ten koniec ma dostal, ja som sa usmievala, ja som mala slzy v očiach, tešila som sa čo bude ďalej a potom na druhý deň prišli správy o zrušení =(

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 11. 2019 / 08:13:43
Naomi024
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
27. 11. 2019 / 13:26:01 (před 4 roky)
off

Lidi ještě je naděje, na instagramu a Twitteru zavládl hastag se snahou zachránit Anne with an E a dostalo to velký ohlas. Dokonce se to dostalo až k Netflixu a ten na Twitteru potvrdili že pokud uvidí velký zájem o obnovení tak nad tím budou uvažovat ale že nic neslibujou <3 napište si do Googlu Renewannewithane nebo tak nějak.

TerriEstrabao
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 11. 2019 / 16:23:28 (před 4 roky)
on
Naomi024 napsal(a):

Lidi ještě je naděje, na instagramu a Twitteru zavládl hastag se snahou zachránit Anne with an E a dostalo to velký ohlas. Dokonce se to dostalo až k Netflixu a ten na Twitteru potvrdili že pokud uvidí velký zájem o obnovení tak nad tím budou uvažovat ale že nic neslibujou <3 napište si do Googlu Renewannewithane nebo tak nějak.

Vždyť jo, tweetuju, jak nejvíc můžu. :)

Sarrah
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 11. 2019 / 23:17:24 (před 4 roky)
off

Anne je obrovská škoda je to jeden z najkrajších seriálov vôbec a všetky tri série sú veľmi kvalitné. Keby sa seriál podarilo zachrániť budem len rada, ale ak náhodou nie, "koniec"stál zato aj takto a jediné čo ma mrzí je že neuvidíme zvyšok jej príbehu.