Mě jako úplně první napadl seriál 911, takže jsem ráda, že se tam objevil. :)
Sri Sabrine mate predpookladam chybu. teda vianoce boli mimo serial ale urcite nie oznacene 10x11 a podobne .. kedze zatial je vonku iba jedna seria a plus ten vianocny special oznaceny ako 1x11.
EDIT: samozrejme su vonku dve serie ... moja chyba.
Doufám, že bude víc dílů, protože vynechat seriál Doctor Who, kde je moře vánočních epizod, je doslova trestuhodné! Ale potěšilo Panství Downton ;o).
petruskaJ napsal(a):
Doufám, že bude víc dílů, protože vynechat seriál Doctor Who, kde je moře vánočních epizod, je doslova trestuhodné! Ale potěšilo Panství Downton ;o).
vždyť píšou, že po dobu 4 nedělí představí 100 seriálů :D
Řekl bych,že zatím perfektní výběr...na některé epizody si i vzpomínám.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Tak to doufám, že se nezapomene ani na ten můj nejoblíbenější, který měl taky jednu vánoční epku (naštěstí fakt jen tu jednu :D).
Doufám, že tam bude Grand Tour a vánoční svetry.
Pěkný, to by mě fakt nenapadlo a oceňuju práci s vyhledáním i jednotlivých epizod. Jen mě trošku zarazilo u iZombie - nepřepsali jste se trošku? Tolik sérií iZombie určitě nemá - (2×11, 7×10, 8×10, 9×11, 10×10, 11×11, 12×09)
Janulka93 napsal(a):
Pěkný, to by mě fakt nenapadlo a oceňuju práci s vyhledáním i jednotlivých epizod. Jen mě trošku zarazilo u iZombie - nepřepsali jste se trošku? Tolik sérií iZombie určitě nemá - (2×11, 7×10, 8×10, 9×11, 10×10, 11×11, 12×09)
Přesně, zde to vůbec nesedí.
Sandokan555: stejně šatně je to napsáno i u Sabriny, ano díl ty byl 1x11.
Jej, super nápad, som zvedavá na ďalšie časti.
Potešila zmienka Veronicy Mars, tú epizódu s pokerom v Loganovom dome mám fakt rada :)
Děkuji za připomínky a trpělivost, v současnou chvíli by prvních 25 seriálů mělo být kompletních a v pořádku. Netuším, co přesně se stalo, ale už je vše napraveno.
Jasně Doctor Who je v plánu, přesněji se ho dočkáte v závěrečné části našeho seriálu. Grand Tour je rovněž v plánu, jen stále váhám, jestli mám dost odvahy na svetrovou fotku.
AdaW napsal(a):
Mě jako úplně první napadl seriál 911, takže jsem ráda, že se tam objevil. :)
U mě to bylo naprosto stejné :)
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Pardon, z nedostatku času jsem si nepřečetla začátek, jen prolétla obrázky.
Ho ho ho. Těším se na další;)
tak já jsem ráda za Murdocha a podle očekávání se objevilo Glee :)
těším se na další díly
Lobbuji za Dextera! A je mi jedno, kterou sérii vyberete. :D
Mě se vybavilo hned Tru Calling. Asi proto, že vánoční epizoda byla zároven ta poslední, což je škoda. Jen přidávám pro případ, že by jste si nevzpomněli v té stovce.
jesmot napsal(a):
Děkuji za připomínky a trpělivost, v současnou chvíli by prvních 25 seriálů mělo být kompletních a v pořádku. Netuším, co přesně se stalo, ale už je vše napraveno.
Jasně Doctor Who je v plánu, přesněji se ho dočkáte v závěrečné části našeho seriálu. Grand Tour je rovněž v plánu, jen stále váhám, jestli mám dost odvahy na svetrovou fotku.
Asi vánoční šotek. :)
Díky za opravu.
Tak doufám, že v dalších dílech se objeví Doctor Who se svou spoustou vánočních speciálů, a taky hodně doufám v Supernatural - ta vánoční epizoda, kde malý Dean dostal od malého Sama svůj přívěšek :')
Mně se zase jako první vybavili Sběratelé kostí a improvizované dárky, když zůstali uvězněni v laboratoři.
Super článek, těším se na další, snad bude i vánoční pásovec :)
4 díly! Tak to mám ještě 3 šance, že se objeví "můj" seriál. Ale co si budeme namlouvat, každý seriál, který má minimálně 3 řady má hudební i vánoční díl, takže na všechny se asi nedostane.
Hezký článek a milé vzpomínky!
Mě se hned vybavilo Supernatural (vraždící "santa"), nebo jedlíci kteří jedli lidi. Vánočních epizod bylo dost. A pak samozřejmě Sběratelé kosti, nejen epizoda v laboratoři, ale i vyšetřování Santovi vraždy.