Herečka Melissa Benoist se na svých sociálních sítích svěřila, že v minulosti byla obětí domácího násilí. Po zveřejněném videu se k ní dostala velká várka podpory od kolegů a přátel.
Hezky napsaný článek k tématu.
Té Melissy byl plný tumblr a já se popravdě řečeno nedivím. To co si musela prožít bych přála prožít tomu hajzlovi, co jí takhle mlátil (a i když ho nejmenuje, není těžké, dát si dvě a dvě dohromady a zjistit, kdo to byl).Řekla bych, že co mě dostalo nejvíc kromě popisu násilí bylo to, jak si z ní ještě utahoval. Melissa sama v tom videu říká, že ON si dělal legraci, že toho nabrečí tolik, že by vyřešila problém s nedostatkem vody v Africe... Tohle fakt nepochopíš.
Kdyby si to někdo chtěl poslechnout, tak video je tady:
https://www.youtube.com/watch?v=VHUSk7jMZwk
andromache napsal(a):
Té Melissy byl plný tumblr a já se popravdě řečeno nedivím. To co si musela prožít bych přála prožít tomu hajzlovi, co jí takhle mlátil (a i když ho nejmenuje, není těžké, dát si dvě a dvě dohromady a zjistit, kdo to byl).Řekla bych, že co mě dostalo nejvíc kromě popisu násilí bylo to, jak si z ní ještě utahoval. Melissa sama v tom videu říká, že ON si dělal legraci, že toho nabrečí tolik, že by vyřešila problém s nedostatkem vody v Africe... Tohle fakt nepochopíš.
Kdyby si to někdo chtěl poslechnout, tak video je tady
Mě nejvíc zmrazilo, když jsem si vzpomněl na její "clumsy story", kterou vyprávěla u Fallona. Jak psali všude, Melissa he superhero IRL.
Kolombo napsal(a):
Mě nejvíc zmrazilo, když jsem si vzpomněl na její "clumsy story", kterou vyprávěla u Fallona. Jak psali všude, Melissa he superhero IRL.
Jo to teda.. Já jsem si to pak zpětně pouštěla a říkala jsem si, co se jí tou dobou asi honilo hlavou, když se smíchem vypráví, jak je clumsy a jak se jí pes připletl pod nohy, aby se nakonec ukázalo že to bylo jinak. Brrr #IstandwithMelissa
RIP Rosario