Fotočlánek ještě dolaďuji, moc se omlouvám za jeho vzhled. během následujících hodin by měl být v lepší podobě a kompletní. Děkuji za trpělivost.
Cha, všechny tři moje oblíbené vánoční epizody v jednom článku :D. Xena, PLL i Knihovníci :D. Ale jinak jsem vážně ráda, že Xena měla opravdu jenom tu jednu vánoční epizodu. Pak pochopili, že to tam nějak nepatří... I když, chackram na vrcholku stromečku místo vánoční hvězdy.. :D
Díky za článek - kdyby byla potřeba jazyková korektura, můžu pomoci.
Moja obľúbená vianočná epka Greys anatomy 7x10,toľko spomienok.
Ešte za seba by som dala moje obľúbené vianočné diely Castle,Bones a Akty X -Ako duchovia ukradli Vianoce :)
Ty popisy by potřebovaly korekce. Hodně korekcí.
A na závěr letošní novinka, která se ve druhé sérii dočká hned dvou vánočních epizodách, které nás čekají zítra.
WTF? O jaký seriál se jedná?
Opět jsem tu měl hodně oblíbených epizod.
Mě Vánoční epizody moc neberou, většinou naruší koncept seriálu... V komediích a animácích mi to nevadí, ale sci-fi, fantasy... Tam nemají moc co dělat... Podle mě.
Moja najoblúbenejšia vianočná epizóda je z druhej série Pohotovosti (10 epizóda) tú si pamätám doteraz. Ale skvelé vianočné epizódy boli napríklad aj v How I met your mother, najmä tá v 2. sérii s Lily ako Grinchom (11. epizóda) :D.
To si vážně antická Xena přivedla do seriálu klasického Santu? Kdyby to byl třeba svatý Mikuláš, neřeknu, ale ten, který vznikl v reklamě a proslavil se reklamou v 19. a 20. století? Ten klasicky cocacolovej? No, měla jsem pocit, že to Xena tím svým recesováním dost přehání i na béčkový seriál, ale no, asi si tu epizodu pustím, protože mi nějakým způsobem unikla.
Makronka napsal(a):
To si vážně antická Xena přivedla do seriálu klasického Santu? Kdyby to byl třeba svatý Mikuláš, neřeknu, ale ten, který vznikl v reklamě a proslavil se reklamou v 19. a 20. století? Ten klasicky cocacolovej? No, měla jsem pocit, že to Xena tím svým recesováním dost přehání i na béčkový seriál, ale no, asi si tu epizodu pustím, protože mi nějakým způsobem unikla.
Hádám, že tenhle díl asi sponzorovala Coca-Cola :D (aneb historka o tom, že Finns Femmes and Gems sponzorovalo nějaké klenotnictví nebo co a že si vydupali zápletku okolo diamantu je celkem dost známá...). Naštěstí to bylo jenom jednou a uvědomili si, jak moc to tam nezapadá.. A vzali to ještě i přes klasického Dickense s duchem vánoc minulých, současných a budoucích :D. Já osobně ten díl moc nemusím, ale líbí se mi na konci, že to byli Xena s Gabriellou, kdo Josefovi a Marii darovaly osla na cestu :D.
Makronka napsal(a):
Pro Xenu je označení béčkový seriál až příliš lichotivé...
andromache napsal(a):
Hádám, že tenhle díl asi sponzorovala Coca-Cola :D (aneb historka o tom, že Finns Femmes and Gems sponzorovalo nějaké klenotnictví nebo co a že si vydupali zápletku okolo diamantu je celkem dost známá...). Naštěstí to bylo jenom jednou a uvědomili si, jak moc to tam nezapadá.. A vzali to ještě i přes klasického Dickense s duchem vánoc minulých, současných a budoucích :D. Já osobně ten díl moc nemusím, ale líbí se mi na konci, že to byli Xena s Gabriellou, kdo Josefovi a Marii darovaly osla na cestu :D.
Tak Xena snad i kopla žirafy do brady a od té doby mají dlouhé krky :D Ne, Xena je relax, jen klasického Santu do antiky bych asi fakt nevecpala ani ze srandy. Xena má plno epizod, které nějak obzvláštní sledovaní, at je to muzikál, posun několik století do budoucnost, mockumentary epizoda, Gabin "vlhký sen" (kdy žila pod vodou vdaná za Joxera), plno dalších, co si dělají z něčeho srandu, ale Santa se tam asi fakt úplně nehodil.
Sponzoring? A nepily tam náhodou Xena a Gabriela jakýsi černý nápoj, co je velmi sladký, ale ještě se neví, jak se pojmenuje? :D :D
Nevada napsal(a):
Tak já bych tak asi označila většinou tvorbu Sama Raimiho a Taperta, krom Spidermana.
Nevada napsal(a):
Pff, zas jeden hater, co to nepochopil :P. Xena je klasické hrdinské béčko a z epizod je poznat, že jsou na to hrdí..
Makronka napsal(a):
Tak Xena snad i kopla žirafy do brady a od té doby mají dlouhé krky :D Ne, Xena je relax, jen klasického Santu do antiky bych asi fakt nevecpala ani ze srandy. Xena má plno epizod, které nějak obzvláštní sledovaní, at je to muzikál, posun několik století do budoucnost, mockumentary epizoda, Gabin "vlhký sen" (kdy žila pod vodou vdaná za Joxera), plno dalších, co si dělají z něčeho srandu, ale Santa se tam asi fakt úplně nehodil.
Sponzoring? A nepily tam náhodou Xena a Gabriela jakýsi černý nápoj, co je velmi sladký, ale ještě se neví, jak se pojmenuje? :D :D
Ne, na colu tam myslím opravdu nedošlo :D. Naštěstí :D. Ale jinak o té historce s diamatem vím proto, že se to dostalo ven a že někdo prásknul, že Rob, když mu řekli o tom diamantu lakonicky poznamenal něco o snubním prstenu a o tom, že Xena požádá Gáby o ruku :D. Což samozřejmě vyvolalo naprosté zděšení ve studiu :D. Vlhký sen mi ani nepřipomínej, Married with Fishticks je jeden z těch dílů, co vyloženě nemusím (ano, ač se to zdá nemožné, tak i já najdu v XWP několik dílů, které nemám ráda a víc jak dvakrát nebo třikrát jsem je neviděla :D). A jinak jsi v tom výčtu zapoměla na klasický Groundhog day,kdy se Xeně dokolečka opakoval jeden a ten samý den :D. To bylo taky něco :D. Ale jinak taky myslím, že ten slunovrat měli pojmout ttochu jinak, když už ho tam chtěli teda mermomocí nacpat.. Minimálně bez toho Santy.
andromache napsal(a):
Pff, zas jeden hater, co to nepochopil :P. Xena je klasické hrdinské béčko a z epizod je poznat, že jsou na to hrdí..
ťuťuťu :)
Nevada napsal(a):
ťuťuťu :)
Já ti dám ťuťuťu *vyhrnuje si rukávy* :D :D :D
andromache napsal(a):
Já ti dám ťuťuťu *vyhrnuje si rukávy* :D :D :D
Tady poteče krev!
phoboska napsal(a):
Tady poteče krev!
Já bych to tak nedramatizovala :D.
andromache napsal(a):
Já bych to tak nedramatizovala :D.
Xena je šokovaná!
phoboska napsal(a):
Xena je šokovaná!
Áá, tenhle těhotenský reakční gif si pamatuju :D. Ale jinak by mě zajímalo, jestli tím, že krev nepoteče, nebo že by tekla :D :D.
andromache napsal(a):
Áá, tenhle těhotenský reakční gif si pamatuju :D. Ale jinak by mě zajímalo, jestli tím, že krev nepoteče, nebo že by tekla :D :D.
Tým, že nepotečie....obvs.
phoboska napsal(a):
Tým, že nepotečie....obvs.
No.. Já myslím, že děvče si svoji čest umí hájit i samo :D. Navíc, i kdybych se do toho chtěla pustit, tak mě Gáby stejně odstrčí s tím, že se o to postará sama :D.
Opět krásně vybrané epizody :)
andromache napsal(a):
Ne, na colu tam myslím opravdu nedošlo :D. Naštěstí :D. Ale jinak o té historce s diamatem vím proto, že se to dostalo ven a že někdo prásknul, že Rob, když mu řekli o tom diamantu lakonicky poznamenal něco o snubním prstenu a o tom, že Xena požádá Gáby o ruku :D. Což samozřejmě vyvolalo naprosté zděšení ve studiu :D. Vlhký sen mi ani nepřipomínej, Married with Fishticks je jeden z těch dílů, co vyloženě nemusím (ano, ač se to zdá nemožné, tak i já najdu v XWP několik dílů, které nemám ráda a víc jak dvakrát nebo třikrát jsem je neviděla :D). A jinak jsi v tom výčtu zapoměla na klasický Groundhog day,kdy se Xeně dokolečka opakoval jeden a ten samý den :D. To bylo taky něco :D. Ale jinak taky myslím, že ten slunovrat měli pojmout ttochu jinak, když už ho tam chtěli teda mermomocí nacpat.. Minimálně bez toho Santy.
No, Xena v tomhle nikdy nebyla v tomhle tip top, ale krom mockumentary epizody (která byla tak speciální, že vlastně neovlivnovala ani děj, byl to prostě jen vtip a kdyby jí člověk přeskočil rovnou na další epizodu, nic se nestane), se Xena držela toho, co nějak korespondovalo s tou dobou, do které byla zasazená a Santa Klaus je reklamní postava, která vznikne za víc jak 1000 let. No, že nejsem hnidopich a že toleruji ledacos, tohle se tam fakt nehodilo. Nejspíše proto asi další vánoční epizody nebyly. Udělali by lépe, kdyby tam prostě dali svatého Mikuláše (který přišel za nějakých 200 let, ale to už není taková darda) nebo někoho, kdo by prostě vyráběl dárky pro děti a měl vousy, ten klasicky Santa je jako pěst na oko, toho vytáhli asi rovnou z obchodáku a odvezli na natáčení.
Makronka napsal(a):
No, Xena v tomhle nikdy nebyla v tomhle tip top, ale krom mockumentary epizody (která byla tak speciální, že vlastně neovlivnovala ani děj, byl to prostě jen vtip a kdyby jí člověk přeskočil rovnou na další epizodu, nic se nestane),
Jestli máme na mysli stejnou epku (6x13, kdy Xenu po severu nahání zuřivý reportér), tak se pleteš. Je to díl, kdy Áres získá zpátky svoje božství, což ovlivní (a pořádně) hned další epizodu u Amazonek so.. ;). S touhle premisou bych byla opatrná ;).
Makronka napsal(a):
se Xena držela toho, co nějak korespondovalo s tou dobou, do které byla zasazená a Santa Klaus je reklamní postava, která vznikne za víc jak 1000 let. No, že nejsem hnidopich a že toleruji ledacos, tohle se tam fakt nehodilo. Nejspíše proto asi další vánoční epizody nebyly. Udělali by lépe, kdyby tam prostě dali svatého Mikuláše (který přišel za nějakých 200 let, ale to už není taková darda) nebo někoho, kdo by prostě vyráběl dárky pro děti a měl vousy, ten klasicky Santa je jako pěst na oko, toho vytáhli asi rovnou z obchodáku a odvezli na natáčení.
Však já jsem s tím Santa Clausem taky nesouhlasila.. Já obecně vánoční epizody nemiluju nikde (i když časem se pár vyjímek našlo a jsou obě v tomhle článku :D), ale tady jsem jenom nevěřícně zírala. Kdyby to nechali jenom jakože zachraňují sirotčinec před zlým a zahořklým králem v duchu vánoční (slunovratové) atmosféry, tak budiž.. Ale ten Santa.. Ach jo. I když on Santa Claus asi vznikl ze Svatého Mikuláše, ale tak mohli mu teda říkat Saint Nicholas, když už... Jak říkáš, sedělo by to tam víc. O tom vágusovi, co ho pak hrál se radši nebavím :D.