Diskuze k článku Novinka pod lupou: V Wars (Netflix)
Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 12. 2019 / 12:23:48 (před 4 roky)
off

Na začátek je třeba říct,že nejsem fanda upírských seriálů. Nikdy jsem žádný neviděla do konce série,ale tohle...Tohle je drobet jiné.Seriál si celkem rychle získá pozornost a kupodivu ji povětšinou i dokáže udržet.Vir je nepředvídatelný,politikové naopak předvídatelní. :-D Musím říct že zatímco první polovina série šlape neskutečně rychle. Ta druhá je trochu pomalejší a místy mi trochu utíkala pozornost.Ovšem konec mi trošku vyrazil dech ,a i když jsem něco takového čekala,dokázalo mě to přesvědčit o tom,že se na druhou sérii podívám.

zdenka99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 12. 2019 / 12:52:32 (před 4 roky)
off

mne sa serial velmi paci a ten koniec bol uplne skvely! neviem sa dockat pokracovania

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 12. 2019 / 13:10:16 (před 4 roky)
off

Na mě ten seriál moc působil že měl být určený na kanál Syfy, takoví nízko rozpočtoví seriál.

Go GOATS
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
12. 12. 2019 / 15:47:34 (před 4 roky)
on

Náhodou jsem dneska viděl pilot a klonil bych se spíše k negativním reakcím. Dost o ničem, prakticky nic, co by mě nutilo to radostně dokoukat.

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
12. 12. 2019 / 15:52:44 (před 4 roky)
off

Jsem téměř v půlce série a přijde mi to hrozně hloupý. Koncept je fajn, ale přijde mi, že u něj scénáristi skončili a nedomysleli to do detailů. Čím víc se příběh rozvíjí, tím víc je vidět spousta hloupostí, která absolutně nedává smysl a postavy se chovají totálně nelogicky.

Bored now...
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 12. 2019 / 18:02:23 (před 4 roky)
off

Já byla ráda, že Ian má zase nový projekt a že si ho do paměti vložím jako jinou postavu (Damona jsem strašně nesnášela), ale ten seriál než vylezl...nějak mě přešel zájem, bylo to moc dlouhé. No, možná tomu dám šanci, ale reakce teda nejsou obecně zrovna nadšené, je to pro určitou skupinu lidí, holt musím zjistit, zda k nim patřím.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Undertaker4
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 12. 2019 / 21:56:35 (před 4 roky)
off
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 12. 2019 / 22:24:32 (před 4 roky)
off

Mám za sebou celou sérii a musím říct, že nejlepší na seriálu je Ian Somerhalder, který hraje sympatickou postavu. Také námět není špatný. Jenže scénář je hrozně nedotažený a celou dobu jsem si říkal jak bych to nejraději celé přepsal, aby tam nebylo tolik hloupostí. Také jsem měl někdy pocit, že rozpočet nebyl asi moc vysoký, protože některé momenty byli dost viditelně odfláknuté a nedomyšlené. Finále nicméně bylo relativně v pohodě.

spike
horseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
13. 12. 2019 / 21:16:10 (před 4 roky)
off

První díl ještě ušel na takových 55 %, ale hned druhý díl to poslal do kytek! Ta scenaristicka debilita co to psala, musela být vypůjčena že společnosti Asylum films a efekty jak z nízkorozpočtové produkce stanice SyFy a herecké výkony docela tragické!
Přetrpěl sem všechny díly, jestli náhodou nestoupne kvalita,ale ta jen klesala a druhou sérii nechci ani nikdy vidět!

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 12. 2019 / 21:08:44 (před 4 roky)
off

Vyzkoušela jsem,ale ne...do tohoto seriálu nepůjdu.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Zaphyra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
15. 12. 2019 / 20:18:24 (před 4 roky)
off

Ian ho dosť propaguje na facebooku :) možno to dám cez sviatky, keď budú opakovať tie isté rozprávky dookola :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 2. 2021 / 21:21:59 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. První díl mě zaujal, ale dál to šlo spíše od desíti k pěti. Nebo vlastně nevím, protože seriál je tak mdlý, že zpětně absolutně nedokážu říct, co se tam v deseti dílech řešilo. Přišlo mi, že stál pořád na jednom místě a nedokázal se nikam posunout. Postavy mají potenciál, ale bohužel ho vesměs nevyužívají, takže na ně rychle zapomenete a je vám jedno, co se s nimi stane. Zrušení po první sérii mě nemrzí, i když jsme se závěru nedočkali.

Závěr:
Otevřený. Luther se senátorkou představí BludSub - pití, které má Krvákům potlačit chuť na krev. Calix ho ale otráví, takže se schyluje k válce. Michael je svržen z pozice vůdce, místo něj se do čela Krváků dostává Calix, který si nechal píchnout sérum a stal se upírem. Deze unesou Krváci. O čtyři měsíce později přijde za Lutherem Mila, která mu prozradí, že jeho syna viděla ve skladišti, které ovládli Krváci. Luther si vezme zbraň a řekne "Tak jdeme."