Diskuze k článku Novinka pod lupou: Reprisal (Hulu)
Tarch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
12. 12. 2019 / 20:32:39 (před 4 roky)
off

Pro mě je to příjemné překvapení letošní sezóny. Řekl bych, že i větší než Mandalorian protože od toho se kvalita čekala. Reprisal se ukázal z ničeho nic a přesně se strefil do žánru, který právě teď chybí. Dost tomu pomáhá Abigail Spencer, která tu je prostě k sežrání a charakter její postavy je i zajímavě napsaný.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 3. 2021 / 17:27:36 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Noir mi moc nesedí, takže mě seriál až tak nezaujal. Líbila se mi jeho klidná brutalita, hektolitry krve tady protékaly bez mrknutí oka :D Ale samotný příběh byl utahaný, objevilo se to obrovské množství dějových linek, které neměly sebemenší šanci se stihnout uzavřít, takže vypršely do ztracena. Celé se to spíše vleklo a seriál si nedokázal udržet mou pozornost.

Abigail Spencer byla v roli Doris parádní, o tom žádná. Stejně tak mě bavila i Meredith, ovšem ostatní postavy mi přišly slabé a nezajímavé.

Seriál bych přirovnala k Briarpatch, oba jsou si docela podobné, a to především typem hlavní hrdinky, ale i celkovou atmosférou.

Závěr:
Docela uspokojivý. Doris vykoná svou pomstu na těch, kteří ji před lety ublížili, svedli na ní všechny zločiny a nechali ji polomrtvou ležet opuštěnou na zemi. Poslední střípek její pomsty byl ten, že zabila vlastního bratra. Ethan se musel přiznat k tomu, že Doris pomáhal, ale nakonec se rozhodl zůstat se svou partou. Meredith se rozhodne odjet pryč.