Viděla jsem komplet, za mě nic moc. Začátek ušel, ale pak seriál pohřbila sama stanice, když ho začala vysílat tak nějak lážo plážo (nevím, jak to přesně bylo), začala míchat epizody z různých sérií mezi sebe a celé to nemělo hlavu a patu. Navíc jednu roli (už nevím koho) hrálo víc hereček, takže jak se začaly díly míchat jinak, než jak byly natočené, byl z toho solidní guláš. Kvůli tomuto seriálu nemám ráda Brada Garretta.
Tak tento serial ma obysiel, neviem ci mu dat sancu ..teraz ma toho caka hodne na pozeranie.
Som si to pozrel na IMDB ako ragelly tvrdila ze nejaku herecku vymenili tak je tam ze Allison Stark (neviem ale mozno dcera Starkovych) bola hrana 3 hereckami ...
Lindsey Broad ..10 epizod 2009-2010
Laura Clery ... 6 epizod 2008-2010
Krysten Ritter .. 5 epizod 2006-2007
Na sitcomy nebývám náročná, ale tenhle se po druhé sérii dost zkazil, místo sousedů se k hlavní dvojici přidá jejich dcera s manželem. A "čtvrtá" série je mišmaš epizod třetí série, které původně neodvysílali, a nových epizod, které vznikly, aby měl seriál dost epizod do syndikace. Takže pokud se na to někdo chcete dívat, nesledujte to podle dat vysílání, ale najděte si, jak měly jít epizody v pořadí původně, protože jinak z toho bude guláš. Tu jejich dceru hrály v rámci celého seriálu 4 herečky, z toho 3 se vystřídaly v 3.-4. sérii...
Kate Micucci Allison Stark (11 epizod)
Lindsey Broad Allison Stark (10 epizod)
Laura Clery Allison Stark (6 epizod)
Krysten Ritter Allison Stark (5 epizod)
naninka358 napsal(a):
Na sitcomy nebývám náročná, ale tenhle se po druhé sérii dost zkazil, místo sousedů se k hlavní dvojici přidá jejich dcera s manželem. A "čtvrtá" série je mišmaš epizod třetí série, které původně neodvysílali, a nových epizod, které vznikly, aby měl seriál dost epizod do syndikace. Takže pokud se na to někdo chcete dívat, nesledujte to podle dat vysílání, ale najděte si, jak měly jít epizody v pořadí původně, protože jinak z toho bude guláš. Tu jejich dceru hrály v rámci celého seriálu 4 herečky, z toho 3 se vystřídaly v 3.-4. sérii...
Kate Micucci Allison Stark (11 epizod)
Lindsey Broad Allison Stark (10 epizod)
Laura Clery Allison Stark (6 epizod)
Krysten Ritter Allison Stark (5 epizod)
Aha tak na IMDB je tam pri Kate Micucci iba meno Ally (s ypsilonom)... tak to som netusil ze to moze byt ta Allison Stark.
takze naisto uz vynechavam ked v tom urobili taky bordel .. nemienim hladat ktora epizoda kedy ma ist. The Expance caka a kopa dalsich serialov (asi 100).
sandokan555 napsal(a):
takze naisto uz vynechavam ked v tom urobili taky bordel .. nemienim hladat ktora epizoda kedy ma ist. The Expance caka a kopa dalsich serialov (asi 100).
No jasně, seriálů je spousta a tohle není must-see kousek. V českém vysílání běžely epizody ve správném pořadí a pamatuju si, že když jsem sem ty epizody zadávala, tak jsem tam to české číslování (odlišné od toho původního vysílání) zadávala, takže se mohl člověk řídit tím, ale z nějakýho důvodu je to teď všechno přepsaný na to původní ¯\_(ツ)_/¯