Prodloužení Virgin River mě hodně potěšilo :))
Van Helsing se dočká 5. série? Kolik lepších seriálů se nedočká ani té druhé. 'Syfy'
Začnu těmi plus:
Star Trek rulezz, vždycky!
Fajn, že Van Helsing bude mít možnost udělat důstojné zakončení.
A teď ty ke vzteku:
Reef Break, no, nebylo to úplně bomba, ale prodloužit to mohli, škoda.
Daybreak, to si snad dělají srandu, ne? Po The Boys (který je víc pro dospělé) bylo tohle post-apo asi to nejlepší, co jsem v poslední době viděl! Radši tohle, než třetí nastavovaný TWD ...
Těším se (opatrně) na Star Trek: Picard. Postavy (a protagonisté) Picarda, Data, Seven of Nine a dalších, známých z minulosti a přítomnost Borgů by mohly znamenat kontinuitu se světem Star Treku, reprezentovaným zejména STNG, Voyagerem, DS9...
Moc doufám, že pokřivená a době poplatná Discovery, která toho nemá s původním Star Trekem moc společného, byla jen bezvýznamným krokem stranou (nadá mi to nezmínit zprasené Klingony a přemíru sexu a vztahů - navíc poplatných době - proto mnohdy homosexuálně orientovaných).
Nejneodpustitelnější změnou byla proměna Star Treku v akční střílečku. Kde sakra zůstaly ideje, filosofie a směrnice United Federation of Planets?
Van Helsing u mě skončil druhou sérií,dál jsem se nepřekousala :(
Btw, jenom se mi to zdá, nebo a v ani jednom osudovém článku nebyl osud The Inbetween? Já jenom jestli jsem slepá, nebo jestli ho Ragelly úplně vyignorovala...
Daybreak mě mrzí, spoustě lidem se nelíbil, mně se naopak líbil vývoj některých postav a seriál mě bavil, škoda :(
andromache napsal(a):
Btw, jenom se mi to zdá, nebo a v ani jednom osudovém článku nebyl osud The Inbetween? Já jenom jestli jsem slepá, nebo jestli ho Ragelly úplně vyignorovala...
Tak to se mi nějak vytratilo, vůbec jsem to nepostřehla :)
ragelly napsal(a):
Tak to se mi nějak vytratilo, vůbec jsem to nepostřehla :)
Ach jo, co si člověk nezjistí sám, to se tady zjevně nedozví :(.
andromache napsal(a):
Ach jo, co si člověk nezjistí sám, to se tady zjevně nedozví :(.
Zjevně ne :)
Nic z toho nesleduji... Chtěl bych jen zkusit Van Helsing. Takže žádná bolavá ztráta.