Krásné vánoční svátky i vám všem! :)
I vám všem, kteří pro Serialzone píšete, krásné Vánoce, spoustu dobrých seriálů a pro nás spoustu vašich dobrých článků, postřehů a zábavy v příštím roce.
Krásné svátky a příští rok nashledanou opět na Serialzone :)
Krásné Vánoce všem.
Krásné Vánoce celému Serialzone týmu a všem příznivcům. Fotočlánky byly párádní a adventní kalendář perfektní jako vždy :D Dnes si pustím vánoční Comeback, těším se na něj celý rok:D
Krásné svátky vánoční všem, kdo na Serialzone píšete a přispíváte.
Krásné Vánoce všem!
Krásné Vánoce a díky za vše!
Všem v redakci také přeji krásné svátky plného odpočinku, dobrého jídla a skvělých lidí. Děkuji za vaši celoroční práci!
Veselé Vánoce :)
Krásné Vánoce všem! Hodně dobrého cukroví a zajímavých dárečků :)
Pekné sviatky ľudom dobrej vôle!
Štastné a veselé Vánoce, plné radosti, klidu, splněných přání a kouzelných okamžiků.
Těším se na nové seriály, články jste nejlepší .o)), děkuji.
Hezké Vánoce a díky všem, kdo se na chodu SerialZone podílejí.
Krásné a klidné Vánoce lidičky :) Přeji minimum zaseklých kostí v krku a hodně nových hdd na další skvělé seriály.
Přeji všem šťastné a veselé vánoční svátky a děkuju za další příjemně strávený advent nad hádankami :).
Veselé Vánoce všem :)
Krásné Vánoce, spoustu času na sledování pohádek a seriálů, pod stromečkem vše, po čem toužíte, dostatek oddychu a především spoustu radosti
Taktiež celej redakcii želám šťastné a veselé. Ste super
Všetkým želám pekné Vianoce.
Krásné Vánoce všem tady pořádně si je v klidu a pohodě užijte
Tak se přidávám a všem přeji krásné Vánoce, pohodové svátky a všechno jen to nejlepší do nového roku (ano, včetně spoustu nových skvělých seriálů a dalších sérií těch vašich oblíbených!). V roce 2020 nashledanou zase tady na SZ!
Za mě jsou svátky vyloženě nejhorší svátky v roce (řikejte mi Grinch :D) a vždycky mám chuť ty příšerné koledy přebít tím nejtvrdším heavymetalem co znám.. Přemýšlím o nějakém ekvivalentu k přeslazeným vánočním epizodám.. Asi nějaký krvavý horor.. Škoda, že Slashera už mám za sebou :D.
No nic, po mém v pravdě grinchovském lamentování všem ostatním přeju klidné vánoce bez hádek, kostí v krku a návštěv nemocnic z jakéhokoli důvodu ;).
Šťastné a veselé všem.
Odkud je vůbec obrázek? Stejný jsem viděl na fandimefilmu.cz. Gremlins? Nebo to je malej Yoda?
Undertaker4 napsal(a):
Odkud je vůbec obrázek? Stejný jsem viděl na fandimefilmu.cz. Gremlins? Nebo to je malej Yoda?
Tohle je přece adorable baby Yoda :-).
andromache napsal(a):
Tohle je přece adorable baby Yoda :-).
Pro mě to byla láska na první pohled! :D nepamatuji si, že bych někdy viděla něco roztomilejšího (snad možná štěňátka...) :)
SparkySpeirs napsal(a):
Pro mě to byla láska na první pohled! :D nepamatuji si, že bych někdy viděla něco roztomilejšího (snad možná štěňátka...) :)
Ano, připomělo mi to obrázky baby Groota v depresi, že mu Yoda ukradl post nejroztomilejšího tvorečka ve vesmíru :D :D.
Hezky napsaný. Všem přeju krásný svátky, hodně klidu a pohody, zdraví a taky čas na sledování seriálů:)
Veselé Vánoce:).
Přeji krásné svátky a užijte si dnešní den.
Veselé vánoce
Veselé Vianoce vospolok :)
Krásné prožití vánočních svátků. :)
Klid a pohodu;)
Pěkný svátky a díky všem, kteří to tady tvoří!
Krásné vánoční svátky a všichni si odpočiňte a naberte síly na další seriály.
Veselé Vianoce a Šťastný Nový Rok všetkým