Asi nezkusím.
Po přečtení hodnocení jsem se na první dvě epizody hned musela podívat, jelikož mi bylo jasné, že seriál nabízí zajímavou perspektivu na jinak nudné téma roztleskávaček a klišoidního středoškolského života. Dát body dolů za to, že postavy v seriálu jsou reálné, komplexní a neklišoidní, je minimálně zajímavé.
Já tedy seriálu naopak body za uvěřitelnost, převrácení stereotypu submisivní holka/roztleskávačka a dominanantní kluk/fotbalista, přidávám. Takže kdo hledá v 'teen žánru' trochu něco víc, než jen archetyp 'veselá roztléskavačka' (protože roztleskávačka/středoškolačka přeci nemůže být normální člověk s normálními lidskými starostmi, že jo ...), seriál Dare Me mohu doporučit. Nový Skins to nejsou, to určitě ne, ale díkybohu to není ani nové 90210.
Luteka napsal(a):
(protože roztleskávačka/středoškolačka přeci nemůže být normální člověk s normálními lidskými starostmi, že jo ...)
Toto ma dostalo :D Bože chraň, aby sa v teen seriáloch spravali ako normálne ľudské bytosti s normálnymi starosťami..the horror!
Bude serial dostupný na HBO nebo Netflix?
Kde se muzu na serial podivat?
Týna13 napsal(a):
Bude serial dostupný na HBO nebo Netflix?
Kde se muzu na serial podivat?
Stream je pouze na u nás nedostupných Sling či Fubo. Ale jinak by to mělo jít koupit ke stažení na iTunes nebo Google Play.
Mám dokoukáno a musím říct, že super. Btw, kdyby to někoho zajímalo, tak je to k dispozici na Netflixu :D
Dokoukáno. Lehký nadprůměr, příběh se mi líbil, taneční čísla taky super, ale seriál měl na mě takovou zvláštní atmosféru. Asi to bylo hodně dáno hudbou, kterou jsem podvědomě vnímala a která tady opravdu dělala hodně. Škoda, že se nedozvíme odpovědi, tady cliffhanger zamrzí.
Závěr:
Cliffhanger. Policie vyšetřuje smrt Willa a Addy začíná mít na Colette otázky. Beth se začíná hodně zajímat o Willovu smrt a hledá důkazy o zapojení Colette. Konfrontuje Addy, která začne mít pochybnosti o nevinně Colette. Policie zatkne Kurtze, má na záznamu z kamery jejich rvačku. Za Colette přijde policie a ptá se jí na nehodu, kdy autem narazila do lampy v noc, kdy měla být na pracovní večeři s Mattem. Jeden z policistů jí před manželem řekne, že to vypadalo, jako by do lampy narazila úmyslně. Dozvídáme se, že Matt věděl o aféře Colette a Willa a byl v daném hotelovém pokoji v noc vraždy. Addy píše Colette SMS a ptá se jí, kde má náramek, který jí dala. Colette začne vyšilovat a spolu s Mattem obrátí dům vzhůru naruby, protože se bojí, že náramek nechala na místě činu, což předtím Beth řekla Addy, i když nevíme, jak se to dozvěděla.