Děkuji! Právě jste mě navnadili, abych si tento seriál dala do watchlistu:)
Mám teď volněji,tak jsem se do tohoto seriálu pustila a velká chvála :)
Vřele doporučuji. Většinou mi dělá problém udržet pozornost u seriálu, jehož epizoda trvá déle než půl hodiny, ale tady se nemohu odtrhnout. Hltám každou epizodu, miluji odjakživa krasobruslení a tady ta Kaya ještě k tomu. Podává životní výkon. A na ty oči by si měla pořídit zbroják.
Ostatná ruská olympijská víťazka Zagitovova nedávno skončila s krasokorčuľovaním ako 17 ročná, lebo už nestíha mladým a aj sa cíti vyhorená. Resp. prerušila kariéru. https://dennikn.sk/minuta/1707739/
Ako mladé skončili aj iné známe víťazky/krasokorčuliarky. (Oksana Bajulova, Cohenova.Sotnikovova, Sarah Hughes často končili okolo 16tich, či 18tich.
Iste, bolo zopár, ale ozaj len zopár korčuliarok, ktoré jazdili dlhšie.
Ale rozhodne nie v dnešnej dobe!
Seriál ukazuje akože 26 ročnú krasokorčuliarku, čo začína s párovými jazdami? Povážlivé je, že vôbec predtým akože uvažovala o olympiáde.
Milujem, sledujem kraso odvždy a mňa teda seriál v mnohom sklamal. Uveriť tomu môže niekto, kto sa o to minimum zaujíma.
No a téme bipolárnej poruchy? Neexistuje, aby sa za 3 dni na liekoch človek dostal z jednej fázy do druhej tak, aby zrazu zvládol preteky.
Ostatné v tom seriáli? Tak ako v každom to skôr či neskôr skončí, je len o vzťahoch, čiže telenovela.
Ha, zrovna dneska jsem seriál celý sjela, začala jsem na něj koukat někdy po obědě a před cca hodinou dojela poslední díl. Za mě spokojenost. Jsem ráda, že i když si tam tvůrci určitě nechali otevřená vrátka pro případné pokračování, konec je udělaný moc šikovně, že by mi vlastně nevadilo, kdyby seriál už dál nepokračoval. Rozhodně to nekončí žádným šíleným cliffhangerem, z čehož mám radost, protože se nemusím
stresovat kvůli osudu dalšího seriálu. :D
Tyjo, na to se vrhnu hned!
Dokoukáno a můžu jen dopoučit.