Som veľmi spokojný, tento rok mi vyšli 4 tipy - Potvora, Olivia Colman (The Crown), Phoebe Waller-Bridge (Potvora) a Stellan Skarsgård (Černobyl)
3 tipy správně. Slabší než loni, ale co už :)
Tento rok 0 :D Nesprávne seriály pozerám asi.
Fíha, nečakala som, že budem nat dobre 4 tipy.
Letos jsem poprvé hlasovala "nestrategicky", pouze pro ty, kterým jsem to přála/fandila.
Přísahám, že už jsem se poučila, protože výhradně na Glóbech z 90% vyhrávají věci, které mě nebavily, nebo které mě nezajímají a nedívám se na ně.
A chyběl mi chat, protože jako magor jsem se zase po nějaké době dívala live a bez něj je to nuda.
Já mám 2 tipy, což považuji za úspěch :D
Trofeje za správné tipy se už tedy rozdávaly?
Letos jsem tu tipovačku nějak zazdila, ale ani to nevadí, protože bych neměla asi nic... No, možná jeden správný tip! :D
proobacz napsal(a):
Trofeje za správné tipy se už tedy rozdávaly?
Ne. Ale snad budou i dřív než ty za Emmy. :D
Matuush napsal(a):
Letos jsem poprvé hlasovala "nestrategicky", pouze pro ty, kterým jsem to přála/fandila.
Přísahám, že už jsem se poučila, protože výhradně na Glóbech z 90% vyhrávají věci, které mě nebavily, nebo které mě nezajímají a nedívám se na ně.
A chyběl mi chat, protože jako magor jsem se zase po nějaké době dívala live a bez něj je to nuda.
Za rok snad bude, teď fakt děláme vše proto, aby byla nová verze co nejdříve.
litllewitch napsal(a):
Já mám 2 tipy, což považuji za úspěch :D
já taky :D ale asi jsem tipovala nějak duchem nepřítomná, protože nechápu, proč jsem nedala Phoebe a Fleabag :D
tento rok som sa zlepšila, ale nebudeme si klamať bola to pre mňa čistá tipovačka :D krásne tri tipy
Teší ma úspech Fleabag, taktiež Olivie Colman, ale Rami Malek ma mrzí, že nevyhral. Tomu som to priala najviac.
Čo sa tipov týka, pozerám, že mi vyšli 4 tipy, zlepšila som sa :)
Letos jsem netrefila vůbec nic :'D.
Fruiko napsal(a):
Ne. Ale snad budou i dřív než ty za Emmy. :D
Já nechtěla do trofejí zase šťourat, ale už mě napadlo které budou dřív :-)
Tři tipy správně. Aspoň něco. Jsem rád, že se mi sázka na "Potvoru" a královnu Alžbětu vyplatila. ☺
Jeden správně, to je Super, příští rok se můžu zlepšit;) pro mě letos čisté bingo, neměla jsem čas se na ně kouknout
No tak letos asi poprvé čistá 0 :D
Miro_CZ napsal(a):
No tak letos asi poprvé čistá 0 :D
Gratulujem, tiež sa mi to už stalo :D
jeden tip správně, já věděla, že to bude zase bída. Hold neumím tipovat.
6 tipu?! Tak tomu říkám úspěšná střelba. Chernobyl, The Crown a Ramy jsem neviděla. Fleabeg a Succession ani nevím co je.
Ja mám zázrakom 4 správne tipy :D ale tiež si pamätám ročníky s nulou. Aj mne chýbal chat bez neho to nebolo tento rok ono ale držím palce, že sa to do budúceho roku podarí.
5 tipů a to nikdy vlastně ani nechci hlasovat. :D
Matuush napsal(a):
Taky jsem koukala a dneska toho v práci hořce litovala. :D A na můj vkus tam bylo málo Rickyho. :)
Jej, tak po loňském pro mě výjimečně úspěšném ročníku jsme se vrátil ke svému standardu, takže letos zase jedno velké... nic. Aspoň že bude nová trofej, to je mi útěchou.
Case*Wawe*Make napsal(a):
jeden tip správně, já věděla, že to bude zase bída. Hold neumím tipovat.
Já už vlastně jen střílím od boku dám dva tipy kde si to přeji a zbytek jen nahazim. Já to strašně letos nepřála Olivii Colman, i když byla jasná volba na vítězství stejně jsem ji nedala, nesnáším ji v koruně dokoukala jsem sérii s naprostým sebezaprenim.
No, loňské čtyři tipy se smrskly na polovinu (ne že by mě to překvapilo). Ale to jen proto, že se netipoval herec minisérie, Russell by byl jasná volba (ještě mi přechází mráz po zádech, jak toho hnusáka ztvárnil).
Keď príde na takéto ocenenia, vždy sa cítim velmi nekultúrne keď vidím kolko z tých seriálov/hercov ani nepoznám
som prekvapený sám zo seba, jeden typ mi vyšiel :) :) :) pobavilo
V dnešnej dobe si myslím, sa nedá vidieť všetko a potom prídu nominácie a z 90% netuším o tých seriáloch nič.
Ale aspoň je fun
Letos mě to nějak obešlo, ale stejně bych opět měla max. dvě za Černobyl a Stellana Skarsgarda, ten zbytek, co vyhrál by mě ani nenapadlo tipovat, to vím jistě. :D
Letos jsem trefila tipy dva. Sice nim moc, ale lepší než loni. :)
Letos 2 tipy správně. Mám pocit, že vloni to byla nula. :)
Nejak mi to tipovani nejde :D uz zase 2 hvezdicky budou :D asi nejaky osud anebo mi nekdo neco naznacuje :) ;)
Jen se zeptam - budou tenhle rok trofeje do profilu?
Jerremy napsal(a):
Jen se zeptam - budou tenhle rok trofeje do profilu?
https://www.serialzone.cz/clanek/11563-zlate-globy-2020-vitezove-a-porazeni/diskuze/#prispevek-9
Už je. Emmy pořád v pořadí. Mám jen novou verzi, takže musíte počkat na nový web.