Diskuze k článku Seriálová výzva 2019: Vyhodnocení
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 1. 2020 / 16:21:46 (před 4 roky)
off

Tak já jsem loni na poslední chvíli výzvu nakonec přece jenom dala. A to jsem tak hezky začla :D. Jenomže jsem se v létě nějak zasekla a ne a ne se donutit k seriálům pasujícím do výzvy... Btw, dá se nějak zjistit, jaké další seriály se octli ve výzvě? Zajímá mě jeden konkrétní, jestli si ho v rámci výzvy někdo pustil nebo ne ;).

A k těm kategoriím.. Rozhodně bych zrušila kategorii CZ/SK seriál. Tam je to vždycky utrpení sledovat (a to platí i o tom "slavném" Mostu!...) Jinak pilot seriálu z letošního roku bych nechala, místo britského bych dala pilot australského seriálu (ano moje zoufalá snaha dostat Wentworth do širšího povědomí mě dohnal až sem :D) a nechala bych i pilot streamovací služby. S tím, kolik jich teď vzniká a kolik seriálů takové služby chrlí by neměl být problém tuhle kategorii splnit. A byla by sranda sledovat seriál začínající na stejné písmeno jako tvoje příjmení (i když letos to s tím křestním jménem docela dost lidí nepobralo :D). Mám už dva vytipované takže... :D. Zatím mě nic dalšího nenapadá, ale třeba to přijde...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 1. 2020 / 17:17:59 (před 4 roky)
off

A já bych chtěl výzvu pro pokročilé(resp. pro maniaky), tohle je moc snadné :D

Romix
kat
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 1. 2020 / 17:21:47 (před 4 roky)
off

Myslím, že ťažšie bolo splniť výzvu z roku 2017 s 52 pilotnými dielmi ale aj tá minuloročná bola super. Pri výzve sa vždy donútim konečne pozrieť nejaký seriál zo zoznamu "chcem vidieť".

andromache napsal(a):

A k těm kategoriím.. Rozhodně bych zrušila kategorii CZ/SK seriál. Tam je to vždycky utrpení sledovat (a to platí i o tom "slavném" Mostu!...)

Ja by som ju nerušila veď to má byť výzva :D .

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 1. 2020 / 17:51:17 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Btw, dá se nějak zjistit, jaké další seriály se octli ve výzvě? Zajímá mě jeden konkrétní, jestli si ho v rámci výzvy někdo pustil nebo ne ;).

Fruiko mi dal jen tyto statistiky, nevím, jestli dokáže i vyfiltrovat nějaký konkrétní seriál, ale já k tomu přístup nemám.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
8. 1. 2020 / 18:00:08 (před 4 roky)
on
Romix napsal(a):

Amen. Já jsem si teda náročnost posledně zvýšila sama, když jsem ji dokončila za 24 hodin. ;) :D Což teda letos stoprocentně nehrozí, ale za nějakou hardcore verzi bych se taky přimlouvala. :)

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
8. 1. 2020 / 18:16:38 (před 4 roky)
on
Tempy napsal(a):

Amen. Já jsem si teda náročnost posledně zvýšila sama, když jsem ji dokončila za 24 hodin. ;) :D Což teda letos stoprocentně nehrozí, ale za nějakou hardcore verzi bych se taky přimlouvala. :)

Tak takhle rychle mi to nešlo, ale měla jsem už od ledna taky klid, no a já si letos už odkládám kousky co tam nacpu už tak osm kategorii pokud budou stejné mám splněno :-)

Romix
8. 1. 2020 / 18:19:29 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Já to právě letos asi až na tři kategorie zvládl splnit i dvakrát a na konci roku už jsem si jen vybíral a upravoval, který seriál do té výzvy dám raději.. :D

Romix
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 1. 2020 / 18:25:10 (před 4 roky)
off

Výzva 2019 byla fajn, výzva 2020 bude taky fajn, když bude. "....resty se začnou plnit hned, jak na ně bude trošku času." V mém životě zkušeností tato věta znamená konec :-( , tak snad se mýlím.

Stále zmiňovaná nová verze SZ ve mně nyní vzbuzuje spíše strach než těšení (každá změna bývá k horšímu ;-) ), ale i tak SZ nemám v plánu vyměnit nebo na něj zanevřít (jsem totiž děsně konzervativní :-D ).

Tvůrcům nové verze přeji pevné nervy ... ne teď, ale až potom co to spustí, protože to bude cvrkot reakcí, s kterými se budou muset vyrovnat. A nám co nic nedělají, jen kybicují, přeji trochu víc tolerantnosti a přirozené spokojenosti. :-)

Daniela
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
8. 1. 2020 / 18:39:22 (před 4 roky)
on

Pokud celou výzvu splnilo ze všech lidí pouze 30,5 %, tak se nedá mluvit o tom, že by byla lehká. ;) :) Já skončil na 19 pilotech, neměl jsem akorát pilot seriálu, který se objevil v adventních hádankách, protože buď jsem ty seriály viděl, nebo se mi nechtělo pouštět do něčeho, co běží dlouho, případně mě nic dalšího nezaujalo. Nejsem jeden z těch, co by si pustili pilot akorát kvůli výzvě, abych ji měl splněnou, a pak na seriál dál nekoukal.

Co se týče nové výzvy, možná by šlo něco spojit. Jako "minisérie s barvou v názvu", "seriál z kabelkovky začínající na první písmeno tvého jména", "britský seriál s číslovkou názvu" a tak. Ale to už se bavíme o trochu větší náročnosti... :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Romix
8. 1. 2020 / 19:26:21 (před 4 roky)
off

[citace=Furiant][/citace]
Pro většinu samozřejmě lehká nebyla, jen pro mě jako maniaka byla lehká a přál bych si verzi pro pokročilé.. a pro normální lidi opět klasickou verzi :D

a do výzvy jsem dával seriály, kde jsem dokoukal alespoň jednu řadu, nechtěl jsem to nijak ošulit :)

Romix
wimmik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 1. 2020 / 19:37:19 (před 4 roky)
off

Pilot seriálu inspirovaného knižní předlohou (ono se to možná nezdá, ale je jich fakt hodně a ve všech žánrech)

Pilot seriálu, který není z americké ani britské produkce (myslím, že většina seriálů, které sledujeme je z uvedených proveniencí, tak ať je změna)

Pilot seriálu, jehož název má minimálně tři (čtyři nebo pět?) slova (když loni byl krátký pětipísmenný název, tak letos obráceně něco delšího)

Pilot seriálu, který na SZ hodnotilo více než 1 000 osob (podle filtru je jich 142)

Pilot seriálu, v jehož názvu je předložka (podstatná a přídavná jména tvoří většinu názvů, číslovka (resp. číslo) bylo, tak by mohly letos být třeba předložky nebo spojky)

Tinnie
Uživatel od první verze | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 1. 2020 / 19:44:59 (před 4 roky)
off

Ako sa tak pozerám na tento článok, uplne som zabudla na piloty niektorých seriálov, ktoré som si minulý rok pozrela

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
8. 1. 2020 / 19:55:27 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Tempy napsal(a):

Hele, mí spříznění maniaci, já si poslední 2 roky výzvu ztěžuju tím, že ji kombinuju s prvním ročníkem, tj. dávám tam pouze nové piloty z aktuálního roku. Redakce mi vždycky hází klacky pod nohy s např. Pilot seriálu z minulého tisíciletí nebo Pilot seriálu oceněný či nominovaný na Emmy v roce 2017, ale do zbytku poctivě dávám novinky.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
8. 1. 2020 / 20:28:15 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Přesně, přesně :D

Nejlepší film je seriál.
andromache
8. 1. 2020 / 20:43:34 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Fruiko mi dal jen tyto statistiky, nevím, jestli dokáže i vyfiltrovat nějaký konkrétní seriál, ale já k tomu přístup nemám.

Oká, díky za info ;). Jenom jsem byla zvědavá.

Romix napsal(a):

Tak tu bych teda nedala ani omylem :D. Děkuju stačí že jsem tu letošní honila někdy začátkem prosince :D.

kat napsal(a):

Výzva nebo ne, koukat na českou seriálovou tvorbu je v 98% utrpení :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Romix
8. 1. 2020 / 20:50:14 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Na loňskou výzvu byl Most!, na letošek si schovávám Pustinu a nebo Bez vědomí a je velká jistota, že ani u jednoho trpět nebudu :)

Romix
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 1. 2020 / 20:59:26 (před 4 roky)
off

Já jsem bohužel výzvu nesplnila. Já jsem tak nějak celý rok bojovala s tím, abych si vůbec nějaký ten seriál pustila. Kromě pár vyvolených jsem neměla vůbec chuť se na žádný dívat. Tak snad si to letos vynahradím.:)

andromache
8. 1. 2020 / 21:04:33 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Na loňskou výzvu byl Most!, na letošek si schovávám Pustinu a nebo Bez vědomí a je velká jistota, že ani u jednoho trpět nebudu :)

Já trpěla i u toho Mostu :D. To prostě není seriálová tvorba pro mě :D.

A propos mě tak napadly kategorie Pilot lékařského seriálu nebo Pilot právnického seriálu.. Obojího je myslím víc než dost :-).

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
8. 1. 2020 / 22:06:23 (před 4 roky)
on

Pilot podle knihy, nebo komiksu, klidně obojí....
Pilot, kde ve jménu seriálu je část těla
Antologický seriál (ne minisérie)
Pilot, kde ve jménu seriálu je zvíře
Pilot, který má více, než 5 sérií
Pilot seriálu, který je součástí nějakého seriálového světa, že spolu ty seriály souvisí (Arrowerse, Chicago, TWD, ale nevím kolik by se toho našlo, zda dost)
Pak klidně zkusit nějaký určitý žánry, to tu ještě nebylo...

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
8. 1. 2020 / 22:16:59 (před 4 roky)
off

Moc se mi líbí wimmikovy návrhy (třeba knižní předloha, ale i ostatní). Další nápady:
- Pilot seriálu, jehož název tvoří věta (obsahuje sloveso).
- Pilot seriálu, který má od uživatelů SZ hodnocení alespoň 80 % (a nejméně 50 hodnocení).
- Pilot evropského seriálu - kromě anglického a českého/slovenského.
- Pilot seriálu, který má v názvu časový údaj.
- Pilot seriálu, jehož žánr obvykle nesledujete.
- Pilot seriálu, který má 50 a více minut.
- Pilot seriálu, který má v hlavních rolích alespoň tři herce, které dosud neznáte.
- Pilot seriálu odehrávajícího se v minulosti.
- Pilot seriálu, který má nejméně čtyři (nebo jiný libovolný počet) série.

Osvědčená témata bych nechala - z předchozích se mi líbil třeba jednosezónní seriál, nealfanumerický znak, jednoslovný název, seriál z minulého tisíciletí, britský seriál, the na začátku..., ani po dvou letech mi nevadí číslovka nebo jméno postavy v názvu.
Tradičně by asi měly zůstat nový seriál, nějaké ocenění a seriál související se jménem (příjmením apod.), případně třeba zadaným písmenem abecedy. Nechala bych taky něco s vazbou na typ stanice - velká pětka, kabelovky, streamovací služba.

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
8. 1. 2020 / 22:18:48 (před 4 roky)
off

Tak já si letošní výzvu hodlám ztížit tím, že si nedovolím pustit pilot dalšího seriálu, dokud z watchlistu neodstraním seriál, který je tam z dřívějška (tj. buď dokončím komplet nebo aspoň doženu do aktuálně vysílaných epizod, pokud ještě není ukončen). Rozhodně nemám zájem si pouštět piloty už dopředu s vidinou, že víc sledovat nebudu. Jasně, něco se mi třeba nakonec nezalíbí, ale nevidím důvod si to dělat naschvál. Z loňské výzvy jsem 14 seriálů rovnou zkoukla komplet a 5 chci sledovat dál.

Litocha
8. 1. 2020 / 22:23:52 (před 4 roky)
off

Jinak já jsem loni vůzvu splnila (poslední seriál během prosincové vysílací pauzy) - moje poslední téma byla číslovka v názvu, ale nejmíň mě oslovilo téma reboot, remake a revival a docela dlouho trvalo, než jsem si vybrala seriál přesunutý na jinou stanici.

Litocha
8. 1. 2020 / 22:36:18 (před 4 roky)
off
naninka358 napsal(a):

Tak já si letošní výzvu hodlám ztížit tím, že si nedovolím pustit pilot dalšího seriálu, dokud z watchlistu neodstraním seriál, který je tam z dřívějška (tj. buď dokončím komplet nebo aspoň doženu do aktuálně vysílaných epizod, pokud ještě není ukončen). Rozhodně nemám zájem si pouštět piloty už dopředu s vidinou, že víc sledovat nebudu. Jasně, něco se mi třeba nakonec nezalíbí, ale nevidím důvod si to dělat naschvál. Z loňské výzvy jsem 14 seriálů rovnou zkoukla komplet a 5 chci sledovat dál.

Já to mám v tomhle směru za rok 2019 horší než v 2018 (kdy jsem dál sledovala až na cca dvě výjimky vše). Letos (loni) jsem dosledovala do konce nebo současného stavu 12 seriálů, k pěti se možná časem vrátím (s různou mírou pravděpodobnosti) a tři jsem zavrhla (z toho dva po první epizodě a jeden asi po šesti).

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
9. 1. 2020 / 00:03:43 (před 4 roky)
off

Mě by zase zajímala statistika, zda se ve výzvě objevil i unikátní seriál, který nikdo jiný nedal. Snažila jsem se tam schválně dávat nevšední seriály (třeba italské, francouzské, švédské), tak bych chtěla vědět, zda jsem nějaký unikát trefila. :D

Jinak témata pro letošní výzvu:

Seriál dle knižní předlohy
Neanglický seriál (ideálně i nečeský/neslovenský)
Dokumentární seriál (je jich hrozně moc a jsou skvělé)
Seriál dle skutečných událostí
Seriál z období 1950-1960 (nebo 60-70, 70-80)
Seriál, který byl zrušen po max. 3 epizodách
Zahraniční seriál, kde hraje český/slovenský herec/herečka
Seriál natočený režisérkou (ženou)

Na novou výzvu se těším. :) Díky za ni!

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 1. 2020 / 08:22:01 (před 4 roky)
off
kat napsal(a):

Áno, má to byť výzva, ale zábavná a kategória CZ/SK je pre 99% ľudí utrpenie a o tom to nemá byť. Tiež som za zrušenie tejto kategórie. Ostatné boli fajn :)

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 1. 2020 / 08:28:54 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jinak pilot seriálu z letošního roku bych nechala, místo britského bych dala pilot australského seriálu (ano moje zoufalá snaha dostat Wentworth do širšího povědomí mě dohnal až sem :D)

Pilot z inej krajiny ako je US/GB je super nápad, ale neobmedzovať to len na Austráliu :D Tiež mám odložených zopár kórejských pilotov na watchliste, čo by sa mi hodili použiť :D

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 1. 2020 / 08:56:51 (před 4 roky)
off

samozrejme, že som opäť zabudla :D ja si musím dať nejakú pripomienku na to :D aby som ju aspoň raz splnila :D :D

Bee Doo, Bee Doo
andromache
9. 1. 2020 / 14:07:51 (před 4 roky)
off
sonkad napsal(a):

Pilot z inej krajiny ako je US/GB je super nápad, ale neobmedzovať to len na Austráliu :D Tiež mám odložených zopár kórejských pilotov na watchliste, čo by sa mi hodili použiť :D

Jo, ale tím právě nedosáhnu onoho kýženého výsledku.. Vecpat do širšího povědomí Wentworth :D:D. Proto ten důraz na Austrálii :D.

Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 1. 2020 / 14:46:48 (před 4 roky)
off

Tak já jsem skončil až těsně před koncem roku, jelikož jsem si to udělal těžší a místo pilotu jsem si to rozšířil na celý seriál :D Nebylo to jednoduché, ale proto se tomu říká výzva!
Co se týče dalších kategorií, líbí se mi pilot podle knihy, pilot seriálu z jiného státu než USA/VB/Česko/Slovensko (byl by to ten správný impuls pro Wenwtorth, kterému už nějakou dobu odolávám), pilot seriálu se slovesem/předložkou v názvu, antalogie nebo i klidně něco podle herců a postav (seriál kde je hlavní postava řezník třeba nebo hlavní záporák umí mluvit se slony :D )
Jinak ke zrušení českého/slovenského seriálu se přidávám, to je pro mě vždycky nejhorší kategorie...

andromache
9. 1. 2020 / 14:53:42 (před 4 roky)
off
mv1998 napsal(a):

klidně něco podle herců a postav (seriál kde je hlavní postava řezník třeba nebo hlavní záporák umí mluvit se slony :D )

Hele, on takový seriál, kde umí záporák mluvit se slony existuje :D? Že na tohle bych se podívala :D.

mv1998 napsal(a):

Jinak ke zrušení českého/slovenského seriálu se přidávám, to je pro mě vždycky nejhorší kategorie...

Docela by mě zajímalo, kolik lidí výzvu nedá právě kvůli téhle kategorii ;).

Ajka1993
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 1. 2020 / 15:02:19 (před 4 roky)
off

Hurá, už od 1. ledna tady každý den čekám na tento článek a na novou výzvu. Výzva sice ještě není, ale jsme ráda že aspoň vím, kdy ji čekat.

V kategoriích bych ráda uvitala něco, kde zaradim Zaklínače, kterého jsem si schválně pustila až 1. ledna :D.
Potom by určitě byl zajímavý doku seriál nebo reality show mít v kategoriích.

Majkl303
9. 1. 2020 / 15:23:20 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Hele, on takový seriál, kde umí záporák mluvit se slony existuje :D? Že na tohle bych se podívala :D.

O ničem, bohužel, nevím :/ Ale jestli jo, tak to musím vidět! :D

andromache
9. 1. 2020 / 17:05:57 (před 4 roky)
off
mv1998 napsal(a):

O ničem, bohužel, nevím :/ Ale jestli jo, tak to musím vidět! :D

Přesně to byla i moje první myšlenka :D :D. A proč to omezovat jenom na slony :D? Proč ne rovnou celou faunu :D?

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 1. 2020 / 18:08:32 (před 4 roky)
off

Já bych se taky přimlouvala za výzvu podle knižní předlohy nebo komiksu, dokumentární nebo podle skutečné události. Zrovna ty české neříkám, že na něco se nedá dívat, ale Černé vdovy to se nedalo ( bohužel jsem to vzdala ) A zase něco se mi líbilo a bohužel jsem nenašla titulky - seriál nedokoukala .o( . Na výzvu se těším ...

Jenny
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
10. 1. 2020 / 00:24:27 (před 4 roky)
off

Bude letos nějaká trofej? vím, že minulý rok žádná nebyla, ale líbilo by se mi mít nějaké potvrzení
Těším se na další ročník, a když nebude, tak si prostě aktualizujeme ten z minulého rok

Baldr0
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 1. 2020 / 10:23:19 (před 4 roky)
off

Já bych se přimlouvala za kategorii asijský neanimovaný seriál.
Člověk tam občas najde opravdové poklady a v současné době je tato tvorba i dobře dostupná. Navíc je to vždy něco úplně jiného v porovnání s běžnou anglo-americkou produkcí, na kterou je většina z nás zvyklá.

"For a moment, nothing happened. Then, after a second or so, nothing continued to happen."
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 1. 2020 / 21:15:53 (před 4 roky)
off

Líbilo by se mi, kdyby se třeba výzvy objevovaly s nějakým více či méně pravidelným intervalem, ne hned naráz všechny. Drželo by nás to pěkně v napětí po celý rok. :) Byl by k tomu třeba článeček jaké je pravidlo, pár tipů na vhodné kandidáty, pod článkem diskuze jak je zrovna tahle výzva těžká nebo lehká, plus by se lidi chlubili co už tam mají. Nemuselo by se to omezovat na jednu. Třeba jednou měsíčně po dvou kusech. :) Co myslíte?

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Nira
11. 1. 2020 / 07:48:05 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Líbilo by se mi, kdyby se třeba výzvy objevovaly s nějakým více či méně pravidelným intervalem, ne hned naráz všechny. Drželo by nás to pěkně v napětí po celý rok. :) Byl by k tomu třeba článeček jaké je pravidlo, pár tipů na vhodné kandidáty, pod článkem diskuze jak je zrovna tahle výzva těžká nebo lehká, plus by se lidi chlubili co už tam mají. Nemuselo by se to omezovat na jednu. Třeba . :) Co myslíte?

Skvělý nápad, tohle by se mi fakt líbilo! Taky patřím mezi ty, co mají výzvu splněnou hodně brzo, ke konci roku jen projdu jednotlivé kategorie a případně upravím. Tvoje "jednou měsíčně po dvou kusech" by pro mě bylo mnohem napínavější :-)

Kyra01
11. 1. 2020 / 18:09:22 (před 4 roky)
off

Väčšinu seriálov z výzvy som splnila v pohode. Nútiť som sa musela iba do animovaného seriálu, keďže tie nepozerám, mohli by sa zrušiť. CZ seriály by som nerušila, možno ich nie je veľa, ale pár dobrých sa medzi nimi nájde a aspoň má to prinúti si ich pozrieť:)
Pilot seriálu podľa knižnej predlohy alebo neanglické seriály by boli super.

The wheel weaves as the wheel wills.
Kolombo
17. 1. 2020 / 11:35:12 (před 4 roky)
on

Vyhodnocení Kdo přežije? Super :) Na to se těším už od sezony 2017/2018 :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
tommmyk
24. 1. 2020 / 00:33:33 (před 4 roky)
off

A co tu výzvu pojmout tak, že to nebudou piloty, ale celé série?

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 1. 2020 / 01:07:09 (před 4 roky)
off
tommmyk napsal(a):

A co tu výzvu pojmout tak, že to nebudou piloty, ale celé série?

Za mě leda omezené počtem dílů, třebas minisérie, anebo jenom první série. Protože některé seriály mají přes 100 dílů...

Navíc někteří soutěžící to berou tak, že se dívají na aktuální seriály, tj. vydané v roce 2020 (když to přirovnám k letošní připravované výzvě) a to ani celé série nejsou... kromě např. Netflixu, Amazonu či minisérií...

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Luisa
24. 1. 2020 / 17:01:19 (před 4 roky)
off

A co treba serial, ktery se zacal natacet v roce, kdy jsme se narodili??? Kdyz uz jsme meli jmeno a prezdivku ;) klidne muzeme pokracovat i prijmenim :D

andromache
24. 1. 2020 / 18:59:36 (před 4 roky)
off
Luisa napsal(a):

A co treba serial, ktery se zacal natacet v roce, kdy jsme se narodili??? Kdyz uz jsme meli jmeno a prezdivku ;) klidne muzeme pokracovat i prijmenim :D

Už vidím, jak hledám koukatelný seriál z roku 1986.. :D. Pěkně děkuju :D.
Ale na příjmení už mám i vybráno so.. :D.

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 1. 2020 / 19:01:43
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
24. 1. 2020 / 20:33:07 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

...říká fanynka Slunečné, hm? ;))

Luteka napsal(a):

Mě by zase zajímala statistika, zda se ve výzvě objevil i unikátní seriál, který nikdo jiný nedal. Snažila jsem se tam schválně dávat nevšední seriály (třeba italské, francouzské, švédské), tak bych chtěla vědět, zda jsem nějaký unikát trefila. :D

Taky by mě něco takového zajímalo. Já mám jeden islandský :D

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 1. 2020 / 20:35:20
andromache
24. 1. 2020 / 20:46:16 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

...říká fanynka Slunečné, hm? ;))

Hele, tohle jsem psala ještě před Slunečnou :P. Plus, jsem psala 98% ne 100, takže jsem se trefila zrovna do těch 2% koukatelných procent :D. A navíc, zrovna vloni byl děsně suchej rok, co se českých seriálů týče :D. I ten Most byl děsný utrpení, protože to opravdu není můj styl humoru :D. Takže letos bych možná CZ seriál dala, ale jinak nevím nevím...

tommmyk
24. 1. 2020 / 23:00:05 (před 4 roky)
off
Luisa napsal(a):

Za mě leda omezené počtem dílů, třebas minisérie, anebo jenom první série. Protože některé seriály mají přes 100 dílů...

Navíc někteří soutěžící to berou tak, že se dívají na aktuální seriály, tj. vydané v roce 2020 (když to přirovnám k letošní připravované výzvě) a to ani celé série nejsou... kromě např. Netflixu, Amazonu či minisérií...

Však jo, tak jsem to myslel - celá první série.

Luisa
25. 1. 2020 / 08:51:36 (před 4 roky)
off
tommmyk napsal(a):

Však jo, tak jsem to myslel - celá první série.

Ta to pak jo ;) mi to vyznelo, ze mas na mysli komplet serie ;)

Luisa
25. 1. 2020 / 08:58:06 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Už vidím, jak hledám koukatelný seriál z roku 1986.. :D. Pěkně děkuju :D.
Ale na příjmení už mám i vybráno so.. :D.

Tak v roce 1992 taky zadna slava, ale rikala jsem si, ze by nebylo spatne se podivat do historie ;)