To nééé,on a Owen mě udržovali při sledovanosti,tak teď nevím :(
Tak toto je prvá postava, ktorej odchod ma fakt mrzí... Alex bude chýbať.
Tak to je snad už znamení, že by měli Chirurgy zrušit. Miluju je od prvního dílu, ale po odchodu Christiny, April, Arizony a dalších mých oblíbených postav, už je to jenom nekonečně zbytečné natahování. A Meredith teda opravdu není postava, kvůli které se na to koukám.
Ani mě tak nepřekvapuje, že Karev končí. Přeci jen jeho příběh už se vyčerpával, i když je pravda, že ještě mohl někam postupovat. Ale spíš než tohle za tím určitě je to, že jako jedna z původních postav bral jeho představitel velkou výplatu a vždycky se hledá, kde ušetřit. Navíc to určitě znamená i odchod Jo...
Ale zaráží mě, že mu (jim) nedopřejí nějaké pořádné rozloučení.
Ach jaj :-( Tak ten mi bude fakt chybat. Mala som ho najradsej.
To ma fakt mrzí aj keď ho chápem. Posledných pár sérií bol mojou najobľúbenejšiou postavou a Greysku som popravde pozerala už len kvôli nemu :/
Takových let a postava nedostane ani pořádné rozloučení.. no nic, sleduji to z povinnosti, nijak extra už mě to nebaví, takže je čas to ukončit :)
Tak toto ma fakt štve. Jediná postava (teda spolu s Jo, lebo ich mám spolu rada) kvôli ktorej som to ešte stále pozerala a teraz takýto náhly a nezaslúžený koniec? :(
To je rána. A je mi to nějak divné - to měl smlouvu jenom na půl sezóny? Nevěřím, že by si televize dobrovolně nechala ujít příležitost pořádného cituplného odchodu (klidně i oznámeného předem, aby stoupla sledovanost).
To jako vážně!!??
Musím se zeptat, čímpak Shondu nasr..?
Škoda, škoda :( ani konec mu nedopřáli, fňuk
Ako fakt, že aj menej podstatné postavy dostali nejaký záver a on proste zmizne... Najskôr Kareva nechala Shonda vytrápiť a potom ho vygumuje. Toto je najmenej dôstojný odchod zo všetkých.
To mě teda štve. Měla jsem je s Jo ráda. Přišlo mi super, že se stal ředitelem jiné nemocnice, že je konečně šťastný, úspěšný. Na té pozici byl vidět ten posun pro Alexe, a pro seriál to otevřelo spoustu nových možností. A Jo zůstane? To to vážně nijak víc nevysvětlí, nedají tomu prostor? A navíc po odchodu Christiny to byl nejlepší přítel Meredith, její člověk. Tohle je fakt na h...o.
Já snad budu k**va sprostej? Co je to za p****inu? Si ze mě snad dělají p**del! Parchanti jedni z***aní!
Koho vlastne baví sledovať seriál, kde mu nezostanú žiadne postavy a nie je to antológia?
To je aj jeden z dôvodov pre ktorý u mňa ochabuje záujem o Walking Dead.
Prosím, utraťte ten seriál už někdo. Staré (dobré) postavy už tam skoro nejsou, nové nestojí za nic, když už přivedou zpět nějakou skvělou, tak ji musí zkazit (koukám na tebe Teddy), děj už taky dost pokulhává... baví to ještě někoho vlastně? A to, že mu ani 15 letech nevymyslí pořádný odchod je teda dost trapas -_- Ale asi si řekli, že když už důstojně neskončí samotný seriál, tak důstojně neskončí nikdo :/
Já už teda poslední 2 série GA nesleduju, ale tohle si zaslouží: :O :O :O
Ach jo, Alexe jsem měla moc ráda. Na jednu stranu můžu být ráda, že se s ním nerozloučili po Shondovsku, ale takhle? Přijde mi to jako výsměch...
Pro mě velké zklamání, Alexova postava si zasloužila pořádný odchod, tohle je rána do zad pro všechny fanoušky
mv1998 napsal(a):
Prosím, utraťte ten seriál už někdo. Staré (dobré) postavy už tam skoro nejsou, nové nestojí za nic, když už přivedou zpět nějakou skvělou, tak ji musí zkazit (koukám na tebe Teddy), děj už taky dost pokulhává... baví to ještě někoho vlastně? A to, že mu ani 15 letech nevymyslí pořádný odchod je teda dost trapas -_- Ale asi si řekli, že když už důstojně neskončí samotný seriál, tak důstojně neskončí nikdo :/
Líp bych to asi nenapsala. Hlavně se mi líbí ten obrat utraťte ten seriál někdo :D. Ale myslím to přesně vystihuje pocity spousty lidí. Bohužel dokud se to bude chtít točit Pompeovce, tak se asi bude držet i seriál. A protože Pompeovka se nejspíš už nikde neuchytí, tak se bude GA držet co to jenom půjde :(. Já jsem jako poslední viděla 16x01 a nějak nemám chuť ani nervy se dívat dál. Kdyby mě aspoň zbavili těch otravných Avreyovců na které mám alergii od první chvíle co se tam objevil Jackson, tak by to bylo dejme tomu koukatelné, ale teď s tím Alexovým odchodem se do další sezony už asi nepustím... Ach jo.
mv1998 napsal(a):
Pred vela vela rokmi, keď som tento seriál začala povzerať, tak som si nevedela predstaviť že jedneho dňa skončí. Dnes si asi väčšina fanušikov želá, aby skončil už dávno. Stále pridávaju viac a viac postáv, z ktorých väčšina je otravná a ako náhodou otravné na začiatku neboli, tak sa takými časom stali.
hnus, aspoň mě to rozhodlo v tom, že s GA definitivně končím (což jsem napůl udělala po odchodu April a Arizony)... Jolex to tam drželi a tohle je obrovské zklamání, nechápu a nedokoukám ani tu aktuální řadu, sbohem a šáteček
Nějak jsem tento rok nedostala chuť na seriál koukat a po tomhle ani nedostanu. Asi to bylo dobré rozhodnutí. Chtěla jsem si ty díly zpětně pustit, ale teď vím že pro mě seriál skončil minulou řadu. Aspoň je to jednodušší. Takže děkuji a nemusím na to koukat už ani z povinnosti.
Od odchodu Dereka jsem na Greys koukala jen ze zvyku, ale definitivně jsem s ním skončila až s odchodem Arizony a April. Teď aspoň vím, že nemá cenu se vracet ani kvůli Jolex, což byly jediné postavy, které mě aspoň trochu zajímaly.
mv1998 napsal(a):
Presne moje slová.Ja to od deviatej série pozerám len zo zotrvačnosti.Teddy bola jedna z mojich obľúbených postáv,ale po jej návrate sa mi jej smerovanie nepáči :(