Diskuze k článku Streamer Peacock odstartuje v červenci
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
17. 1. 2020 / 16:59:34 (před 4 roky)
off

Stejně by mě zajímalo, kdo jim to bude platit. Hezký, že pomalu každý druhý měsíc vzniká nová streamovací služba, ale aby se jim na to lidi nevybodli a nevrátili se radši k stahování:).

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 1. 2020 / 01:22:43 (před 4 roky)
off

Právě že je to tak málo, že to i lidem bude stát za to, než stahovat nebo bez reklam. Za mě palec nahoru:-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 1. 2020 / 07:43:16 (před 4 roky)
off
zip napsal(a):

Právě že je to tak málo, že to i lidem bude stát za to, než stahovat nebo bez reklam. Za mě palec nahoru:-)

A videl si co tam iba je v ponuke? nechcem byt zly ale za mesiac by som nemal co pozerat ...

Redmarx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 1. 2020 / 10:14:56 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Hezký, že pomalu každý druhý měsíc vzniká nová streamovací služba, ale aby se jim na to lidi nevybodli ...

Ono se to casem srovna, ne vsichni uspejou. Peacock je v prepoctu 270 Kč, teda podobna cena jako zakladni HD tarif Netflixu. Navic u tehle sluzby neocekavam, ze se v dohledne dobe rozsiri mimo USA a k nam uz vubec ne. Pokud pujde na NBC neco zajimaveho, bude treba stahovat uplne stejne jako doted.

Peacock je v prepoctu 270 Kč
Mozna je to neco mene, asi 255 Kč, ono to je nejspis v nizsim danovem pasmu. Ale porad cena co ma cca Netflix.

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 1. 2020 / 10:21:17
dominik3
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
20. 1. 2020 / 06:21:01 (před 4 roky)
off

tak nakoniec budem platiť netflix, disney, hbo, pracovné apple atď a zaplatím 100€ mesacne