Super:-) těším se!
Ja som tomu dala 40% :D Mne to proste nesadlo a to milujem hudbu a muzikály, mnohé scény v Glee som preplakala, La la land bol pre mňa vydarený film a napriek tomu toto ma nezasiahlo ani okrajom.
Dialógy ma nudili, celý ten nápad s počutím reálnych emócií ľudí skrz pesničky ma nestrhol (nie zrovna sofistikovane vybratých pesničiek - hneď ako som pochopila o čom ten seriál je tak som vedela, úplne som čakala, že zaznie All by myself :D ako keby neexistovali iné opúšťajúce sa pesničky :D).
A celý čas som premýšľala, či Lauren G. (ktorú mimochodom mám skutočne naozaj naozaj rada) dostala úlohu drsnej šéfky pre to, že by sa na to skutočne hodila alebo preto, že jej tvár je tak napnutá, že ťažko z nej čítať iné emócie (sorry, Lauren, hlasuje za druhú možnosť).
jestli bude v letošní výzvě něco jako Pilot se jménem postavy v názvu nebo Pilot, který v NPL dostal 100%, je jasný, kam se vydám :D
Tenhle pilot mě vážně bavil a u scény s True Colors jsem brečela jako malá holka, těší mě, že jsem to tak neměla jediná. :D Na další díly určitě kouknu, ale ta pauza je teda na zabití. :d